26.02.2012 - 12:13
Okunma (1116)
Yorum (0)
Paylaş

Çiçek Facebook'u Tercih Etti

Çiçek Facebook'u Tercih Etti

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in sosyal medya tercihi facebook oldu.TBMM - Melda ÇetinerTBMM Başkanlığı web ve facebook sayfası oluşturuldu. TBMM Başkanı Çiçek ile ilgili bilgilerin tek noktada toplanması ve sunulması için ''baskanlik.tbmm.gov.tr''...

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in sosyal medya tercihi facebook oldu.

 

 

TBMM Başkanlığı web ve facebook sayfası oluşturuldu. TBMM Başkanı Çiçek ile ilgili bilgilerin tek noktada toplanması ve sunulması için ''baskanlik.tbmm.gov.tr'' adresli web sayfası hazırlandı. 

Bu sayfa üzerinden; Çiçek'in özgeçmişine, basında kendisi hakkında çıkan haber ve yorumlara,  faaliyetlerine, yayınladığı mesajlara, kabullerine, basın açıklamalarına, 18. Dönem'den itibaren bütün yasama faaliyetlerine, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmaların metinlerine, günlük programına, fotoğraf albümü ve videolarına, iletişim bilgileri ve sosyal medya bağlantılarına ulaşılabiliyor.

Çiçek, sosyal medya olarak facebook'u tercih etti. Çiçek'in günlük programı, haberleri ve fotoğraflarına facebook'ta hazırlanan ''Cemil Çiçek'' sayfası (url adresi: facebook.com/mvcemilcicek) üzerinden de ulaşılabilecek.

Keyword : Çiçek Facebook'u Tercih Etti haberi , Çiçek Facebook'u Tercih Etti oku , Çiçek Facebook'u Tercih Etti konusu , Çiçek Facebook'u Tercih Etti hakkında , Çiçek Facebook'u Tercih Etti manşeti , Çiçek Facebook'u Tercih Etti perde arkası , Çiçek Facebook'u Tercih Etti olayı , Çiçek Facebook'u Tercih Etti son dakika , Çiçek Facebook'u Tercih Etti

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com