26.02.2012 - 12:10
Okunma (1076)
Yorum (0)
Paylaş

Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı

Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı

Twitter'ın kurucularından Biz Stone, mikro blogun 500 milyon kullanıcısına, “tweet atarak çok vakit harcamayın” tavsiyesinde bulundu.

  

Twitter'ın kurucularından Christopher Stone, "sağlıksız" olduğunu ifade ederek Twitter başında fazla zaman geçirilmemesini istedi.

 

Stone, 500 milyon kullanıcısı olan sitenin kullanıcılarını daha başka meşgaleler bulmaya çağırdı. İnsanların Twitter başında saatler geçirmelerinin "sağlıksız" olduğunu ifade eden Stone, insanları daha faydalı işler yapmaya davet etti.

 

Stone, 2006'da Twitter'ı kuran 4 kişiden biri ve halen yöneticiliğini yapıyor.

 

Twitter, kuruluşundan kısa bir süre sonra dünyanın en etkili sosyal paylaşım ağlarından biri oldu. Site o kadar rağbet gördü ki, müptelaları oluştu. Bazıları günde 12 saat Twitter'ın başında kalıyor. Kanada'da Montreal'de bir konferansta konuşan Stone da bu durumdan şikayet etti ve "Bu durum bana sağlıksız geliyor. Ben internete girilip aranılan şeyin bulunması ya da bir şeyler öğrenilmesi sonrasında internetten çıkılması taraftarıyım. Sağlıklı durum budur bence" diye konuştu.

 

 

Keyword : Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı haberi , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı oku , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı konusu , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı hakkında , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı manşeti , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı perde arkası , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı olayı , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı son dakika , Twitter'ın Kurucusundan İlginç Uyarı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com