26.02.2012 - 11:59
Okunma (1294)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmenlere Önemli Çağrı

Öğretmenlere Önemli Çağrı

 

Öğretmenlere Açık Çağrı

Öğretmenlere kendine YENİ NESİL SENDİKACILIK adını veren bir gruptan çağrı geldi. İşte o çağrı:

Öğretmenler içinde bulunduğumuz dönemde bilinmeyen bir kara dileğe doğru gitmektedir. Ve hiç kimse bu soruna çözüm bulmak için kılını bile kıpırdatmamaktadır. Öğretmenler bu durumdan çok rahatsız, adeta sihirli bir değnek ile sorunlarının çözülmesini beklemektedir.

 

 

Öğretmenlerin haklarını savunduklarını söyleyenler ise, her sorunun kaynağını öğretmenlerin üstüne atanlara, kendi siyasi planları dahilinde ağzını açar gibi yapmaktan başka hiçbir şey yapmamaktadırlar. Sendikacılığın 5 yıldızlı otellerde basın açıklaması yapmak olduğunu zannedenler varlık sebeplerinin öğretmenin hakkını savunması olduğunu unutmuşçasına farklı konularda kendilerini medyanın önüne atarak sendikal şov yapmaktadırlar.

 

Bu durumdan ister sendikalı olsun, ister sendikasız olsun tüm öğretmenler şikayetçidir. Mevcut bulunan sendikaların yaralara merhem olamayacağı açıkça ortaya çıkmıştır. Ve ne yazık ki 700000 (yedi yüz bin) kişilik dev camia kaderine baş başa bırakılmıştır.

 

Öğretmenler adeta sahipsiz bırakılmışlardır. Ama bu sahipsizlik büyük bir patlamanın fitilini ateşlemiştir. İçlerinde bulunan gizil güçlerinin farkına vararak bölünmüşlükten, parçalanmışlıktan sesleri çıkmayan öğretmenler; bu bölünmüşlüğe ve parçalanmışlığa yeni bir oluşumla bu bölünmüşlükten ve parçalanmışlıktan kurtulacaklardır. Tüm öğretmenler tek yürek, tek bilek olarak el ele vererek kendisini ezmeye çalışanlara, kendisini yok sayanlara Dünya’da eşi benzeri görülmemiş bir tokat atacaktır. Ve yerle bir olan saygınlığını tekrar kendileri tesis edeceklerdir.

 

Bu duygu ve düşünceleri paylaşan her meslektaşımızı taşın altına elini koymasını istiyoruz. Bunun için bir sosyal paylaşım sitesinde grup kuruldu. Bu gruba tüm meslektaşlarımızın üye olarak meslek onurumuzu geri kazanmak için mücadele etmesini istiyoruz. Grubumuzun tek bir amacı var. Oda öğretmenlik onurunu geri kazanmak; sizde öğretmenlik onurunu geri kazanmak istiyorsanız bizimle birlikte mücadeleye şimdi başlayın.

 

Grubumuzun adı  YENİ NESİL SENDİKACILIK. Mevcut sendikalardan memnun olmayan ve bizzat kendi öğretmen sendikasını kurmak isteyen tüm öğretmenlerimizi grubumuza bekliyoruz. 700000 kişinin gücünü tüm dünyaya göstermek için sizleri çağırıyoruz. Biz parçalamak için değil, parçaları bir araya getirmek için yola çıktık. Ve en önemlisi ONURUMUZ için yola çıktık.

 

GELİN SENDİKAMIZI HEP BERARBER KURALIM.

Keyword : Öğretmenlere Önemli Çağrı haberi , Öğretmenlere Önemli Çağrı oku , Öğretmenlere Önemli Çağrı konusu , Öğretmenlere Önemli Çağrı hakkında , Öğretmenlere Önemli Çağrı manşeti , Öğretmenlere Önemli Çağrı perde arkası , Öğretmenlere Önemli Çağrı olayı , Öğretmenlere Önemli Çağrı son dakika , Öğretmenlere Önemli Çağrı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com