24.02.2012 - 23:58
Okunma (1199)
Yorum (0)
Paylaş

İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı

İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı

 

 

İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi, İran'a karşı gerçekleştireceği olası saldırı için katil İsrail'i uyardı.

 

 İRAN - Tahran'da yapılan bir törende konuşan İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi, "İsrail'in İran'a karşı yapacağı operasyon bu rejimin şüphesiz sonsuza kadar dağılması anlamına gelmektedir." ifadesini kullandı.

 

Fars ajansının haberine göre, Vahidi, "İsrailliler İran'a karşı askeri bir saldırı yaygarası koparmaktalar ancak bunlar saçma sözler. Onlar İranlı savaşçıların böyle bir aptallığın yapılması durumunda İsrail'i dünya yüzünden mahvetmeye hazır olduğunu bilmiyorlar. İran milleti her zaman Siyonist rejim ile yüz yüze savaşmayı arzu etmektedir." diye konuştu.

 

İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi, İran'ın komşularıyla ilişkilerinin bozulmak istendiğini ancak kendilerinin mevcut ilişkileri daha da geliştirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

 

İlke haber ajansı

Keyword : İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı haberi , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı oku , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı konusu , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı hakkında , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı manşeti , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı perde arkası , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı olayı , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı son dakika , İranlı Bakan İsrail'i Bir Kez Daha Uyardı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com