20.04.2010 - 11:21
Okunma (1085)
Yorum (0)
Paylaş

Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil

Ünlü hacker Marc Maiffret, Mac kullanıcılarının bilgisayarlarının daha güvenli olduğuna yönelik övünmelerine, dalga geçerek yanıt verdi.

 

Apple hayranlarının güvenlik konusunda çok cahil olduğunu, markanın da güvenliğe önem vermediğini söyledi. Hack yarışmalarında Mac'leri kırmanın, güvenlik açığı keşfetmenin çok kolay olduğunu belirten Marc, Mac'in önemsenmediği için açıklarıyla çok fazla ortaya çıkmadığını belirtti.

 

Apple'ın ürünlerini Windows'tan daha güvenli olarak pazarlamasını, kullanıcıların virüslerden korkusu olmadığını belirtmesini çok yanlış bulan Marc "Mac'in kullanıcı kitlesi Windows kadar geniş olmadığı için" saldırı sayısının kıyaslandığında düşük kaldığını söyledi.

Keyword : Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil haberi , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil oku , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil konusu , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil hakkında , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil manşeti , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil perde arkası , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil olayı , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil son dakika , Mac Kullanıcıları Güvenlik Konusunda Cahil

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com