20.04.2010 - 11:18
Okunma (1085)
Yorum (0)
Paylaş

Yeni Nesil İphone'da Super Amoled

Samsung'un üst düzey akıllı telefonlarında kullandığı Super AMOLED ekran teknolojisi, Güney Koreli üreticinin kendi bünyesinde geliştirdiği bir teknoloji. Bu ekranlar alışıldık AMOLED ekranlardan daha ince yapıları ile ayrılmalarının yanı sıra enerji tasarrufu ve daha gerçekçi görüntü sunmaları ile fark yaratıyor. Bu teknolojiyi henüz sadece Samsung kullanıyor olsa da yeni nesil iPhone ile bu durum değişecek gibi görünüyor.

 

 

Yeni iPhone'un ne zaman geleceği ve nasıl bir donanıma sahip olacağı konusunda birçok iddia var. isim konusunda da iPhone 4G ve iPhone HD adları dolanırken kesin olan tek nokta cihazın ekran çözünürlüğü ile fark yaratacağı konusu. Bu bağlamda çeşitli avantajları ile ön plana çıkan en iddialı aday Samsung'un Super AMOLED ekran teknolojisi gibi görünüyor. Apple'a yakınlığı ile tanınan çevrelerde de bu konu iyiden iyi gün yüzüne çıkmış durumda. Öyle ki Apple'ın ikinci bir duruma kadar piyasaya süreceği tüm ürünlerinde bu teknolojiyi kullanacağı ön görülüyor.

 

 

Konu henüz resmiyet kazanmış değil. Daha ince kasa, % 20 daha fazla pil ömrü ve daha gerçekçi görüntüler gibi avantajlarını düşününce yeni iPhone için en iyi teknolojiyi bilmek için Apple bünyesinde çalışan bir mühendis olmaya gerek yok değil mi?

 

Keyword : Yeni Nesil İphone'da Super Amoled haberi , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled oku , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled konusu , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled hakkında , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled manşeti , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled perde arkası , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled olayı , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled son dakika , Yeni Nesil İphone'da Super Amoled

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com