24.02.2012 - 09:04
Okunma (986)
Yorum (0)
Paylaş

Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet

Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet

Yozgat'ın merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Akyamaç Köyü sakinleri, cep telefonuyla konuşmak için dağa tırmanıyor.

 Yozgat'ın merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Akyamaç Köyü sakinleri, evlerde telefon çekmeyince kara ve soğuğa aldırmadan tepelere çıkıyorlar. Yakınlarıyla görüşemeyen, acil durumlarda kimseye ulaşamayan köylüler, baz istasyonu kurulmasını istiyor.

 

Köyde Telefon Çekmiyor

 

Akyamaç Köylülerinin cep telefonu var ama bir işe yaramıyor. Kapsama alanı dışında kalan köyde telefonlar çekmiyor. Onlar da çareyi köyün sırtını dayadığı tepeye tırmanmakta buluyor.

 

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan Köy Muhtarı Davut Koç, "Telefonlarımız çekmiyor, cep telefonları. Bir hastamız olsa, birileriyle görüşmemiz olsa tepelere gidiyoruz" dedi.

 

Bir köylü de "Gece yarısı, sabah ne zaman olursa olsun o tepeden telefon ediyoruz. Bugün Türkiye'nin göbeğinde 30 kilometre şehre olan bir köyde telefon çekmiyor" diye konuştu.

 

"Baz İstasyonu Kurlsun" Diye Dilekçe Verdiler

 

Alışılagelenin aksine köylerine baz istasyonu kurulmasını isteyen Akyamaç köylüleri baz istasyonu için dilekçe verdi. Köylüler, sorunlarının çözülmesini bekliyor.

 

Kaynak:trthaber

Keyword : Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet haberi , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet oku , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet konusu , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet hakkında , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet manşeti , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet perde arkası , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet olayı , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet son dakika , Onlar İçin Cep Telefonundan Konuşmak Eziyet

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com