23.02.2012 - 21:11
Okunma (1577)
Yorum (0)
Paylaş

MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ?

MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ?

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in göreve gelmesi ile başlayan değişim rüzgarı merkez teşkilatı ve il müdürlerinin atamasından sonra ilçe ve şube müdürlerini de vuracak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Yer Değiştirme Yönetmeliği, eylül ayında görüş için Sendikalara gönderilmiş sendikaların görüşlerini bildirmelerinden sonra da son şekli verilmek üzere bakanlıkta beklemekteydi.

 

Taslak metinde yer alan son duruma göre Yöneticilere rotasyonun süresi altı yıl olarak belirlenmiştir.15 Mayıs tarihine kadar duyurular yapılacak, 6 yılını dolduranlar için 15 Haziran tarihine kadar da zorunlu yer değiştirmeler gerçekleştirilecektir. Bu konuda kararlılığın olduğu il dışı rotasyonun yapılacağı kesinleşti.

 

Haziran ayındaki rotasyondan sonra boş kalan kadrolara yapılacak görevlendirmeler için Mili Eğitim Bakanlığı'na çok sayıda cv ulaşmış ancak Bakan Dinçer'in İl Müdürlerini biz atadık, onların performansını doğru ölçebilmemiz için çalışma arkadaşlarını seçmelerine izin vermeliyiz , oluşabilecek başarısızlıkta mazaretleri kalmamış olur dediği kulislerde dolaşıyor.

 

Ayrıca norm kadro düzenlemeleri için Maliye Bakanlığı'ndan istenilen 200 şube müdürü normunun da Maliye bürokratları tarafından geri çevrildiği gelen bilgiler arasında.  Meb üst düzey bürokratlarının bu gelişmeden sonra hantal bürokratik yapıya zaten düşman olan Bakan Dinçer'in  talimatıyla norm kadroları azaltma çalışmasının da olabileceği ancak henüz netleşmediği ifade ediliyor.

 

Şube Müdürlerinin atamasında sınav mı yoksa mülakat v.s mi olacağı da belirsizliğini koruyor.

 

 

Kaynak: Memurlar.biz

Keyword : MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? haberi , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? oku , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? konusu , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? hakkında , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? manşeti , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? perde arkası , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? olayı , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ? son dakika , MEB Şube Müdürü ve İlçe M.E.Müdürü Atamaları Nasıl Olacak ?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com