19.04.2010 - 14:26
Okunma (1119)
Yorum (0)
Paylaş

Çayda dudak payı ne kadar olmalı

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), Tescilli milli içeceğimiz çayın ve Türk kahvesinin servisine standart getirdi. Ulusal meslek standartlarını belirleyen Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), günlük yaşantımızın vazgeçilmez içeceği çayın ve Türk kahvesinin servisine standart getirdi. Buna göre çay temiz fincan veya bardakta ne fazla 1-2 santimlik dudak payıyla servis edilecek.

 

Peki bu ölçüyü kahveciler nasıl belirleyecek? Mehmet İhsan Ercan Haber 7 için araştırdı ve her gün yüzlerce bardak çay dolduran bir kahveci ile dudak payı röportajı yaptı. Elindeki metreyle tavşan kanı çay dolu bardakların dudak payını ölçen Ercan’ın bir de bilim dünyasına armağan ettiği formülü var.

 

Haber 7

 

Keyword : Çayda dudak payı ne kadar olmalı haberi , Çayda dudak payı ne kadar olmalı oku , Çayda dudak payı ne kadar olmalı konusu , Çayda dudak payı ne kadar olmalı hakkında , Çayda dudak payı ne kadar olmalı manşeti , Çayda dudak payı ne kadar olmalı perde arkası , Çayda dudak payı ne kadar olmalı olayı , Çayda dudak payı ne kadar olmalı son dakika , Çayda dudak payı ne kadar olmalı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com