20.04.2010 - 10:51
Okunma (1076)
Yorum (0)
Paylaş

Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi

Turizm ve seyahat sektörünün en saygın ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının Oskarı olarak kabul edilen World Travel Awards'a Dalaman'da bulunan Hilton Oteli aday gösterildi.

Hilton Dalaman, 'Türkiye'nin En İyi Kumsal Oteli', 'En İyi Oteli've 'En İyi Tatil Yeri' olmak üzere toplamda üç dalda ödüle aday gösterildi.

 

 

 

 

Modern Saç Ekimi Yöntemleri Şaşırtıyor! Tıklayın!

Dalaman Müdürü Geylan Dursunoğlu, dünyanın en prestijli ödüllerinden birine üç kategoride birden aday gösterilmekten dolayı memnun olduklarını söyledi. Dursunoğlu, ödüle aday gösterilmelerinin Hilton Dalaman'ın uluslararası alandaki kalitesini de ortaya koyacağını ifade etti.

 

(CİHAN)

Keyword : Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi haberi , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi oku , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi konusu , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi hakkında , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi manşeti , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi perde arkası , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi olayı , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi son dakika , Hilton Dalaman, Dünyanın En Prestijli Oteli Ödülüne Aday Gösterildi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com