21.02.2012 - 20:01
Okunma (1206)
Yorum (0)
Paylaş

Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü

Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü

Merkez Bankası, yarın düzenleyeceği basın toplantısında "TL Simge Yarışması"nın sonuçlarını açıklayacak ve TL simgesi olarak kullanılacak tasarımı tanıtacak.

TCMB'den yapılan açıklamada, bankanın Türk Lirası'na kazandırılan itibarın perçinlenmesi ve dünyada bilinirliğinin artırılması amacıyla Türk Lirası'nı anlaşılabilir, özgün, estetik, elle yazımı kolay ve akılda kalıcı şekilde temsil edebilecek bir simge belirlemek üzere "TL Simge Yarışması" düzenlediği hatırlatıldı.

 

 

8 Eylül 2011'de kamuoyuna duyurulan yarışma kapsamındaki başvuruların değerlendirildiği ve ödüle layık görülen tasarımların belirlendiği anlatılan açıklamada, yarın düzenlenecek basın toplantısında yarışma sonuçlarının açıklanacağı ve TL simgesi olarak kullanılacak tasarımın tanıtılacağı kaydedildi.

 

Kaynak:haberinvakti

Keyword : Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü haberi , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü oku , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü konusu , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü hakkında , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü manşeti , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü perde arkası , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü olayı , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü son dakika , Yarın Türk Lirası İçin Kader Günü

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com