20.04.2010 - 10:44
Okunma (961)
Yorum (0)
Paylaş

Binlerce Kişiye İş İmkanı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuya alınacak 100 bin memur açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Rakam telaffuz etmek istemediğin kaydeden Şimşek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 40 bin öğretmen talebinin karşılandığını, İçişleri Bakanlığı'nın 20 bin polis alımı alımıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü aktardı. Bu yıl 7 bin öğretim üyesi kadrosu açıldığını söyleyen Şimşek, denetim elemanı ve sağlıkçı alımının da öncelikleri olduğunu vurguladı.

 

 

 

Modern Saç Ekimi Yöntemleri Şaşırtıyor! Tıklayın!

Dünya Bankası'nın Kayıt Dışılık Nedenler, Sonuçlar, Politikalar konulu konferansına katılan Şimşek, Başbakan Erdoğan'ın kamuya yapılacak personel alımlarına ilişkin değerlendirmelerinin hatırlatılması üzerine kamu personeli alımında ekonomik dengelerin gözetileceğini belirtti. Şimşek, "Bizim için öncelik her zaman eğitim olmuştur. O nedenle Milli Eğitim Bakanlığının öğretmen ihtiyacını karşılama konusunda bir çalışma yapıldı, orada 40 bin kişilik kadro söz konusu. İkinci olarak bizim için güvenlik de çok önemlidir. İçişleri bakanlığının personel talebi vardı. 20 bin polis alınması konusunda. Ondan sonra da ağırlığımız denetim elemanları ve sağlık.'' dedi.

 

STOPAJ BAKANLAR KURULUNA SUNULDU

 

Mehmet Şimşek, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen yerli ve yabancıya ayrı stopaj uygulamasıyla ilgili yapılan yeni düzenlemenin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını belirtti. Düzenlemenin kısa zamanda Meclis'e sevk edileceğine vurgu yaptı.

 

(CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 5 saat önce.. [2015005]

Keyword : Binlerce Kişiye İş İmkanı haberi , Binlerce Kişiye İş İmkanı oku , Binlerce Kişiye İş İmkanı konusu , Binlerce Kişiye İş İmkanı hakkında , Binlerce Kişiye İş İmkanı manşeti , Binlerce Kişiye İş İmkanı perde arkası , Binlerce Kişiye İş İmkanı olayı , Binlerce Kişiye İş İmkanı son dakika , Binlerce Kişiye İş İmkanı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com