19.02.2012 - 17:37
Okunma (1248)
Yorum (0)
Paylaş

Yeni Vergiler Geliyor

Yeni Vergiler Geliyor

Yeni Gelir Vergisi Kanunu kafalarda soru işareti yarattı

Şimşek yeni Gelir Vergisi Yasası üzerindeki çalışmaların son aşamaya geldiğini vurgulayarak, “Genel olarak gelir vergisini artırmaya yönelik bir çalışma değil” dedi.

 

 

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek toplantı bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

Gelir Vergisi reformu üzerinde çalıştıklarını ve nihai haline getirdiklerini belirten Şimşek şunları kaydetti: “Gelir vergisi reformları üzerinde çalışıyoruz. Amacımız vergiyi tabana yayarak vergi gelirlerini artırmak. Yani kayıt dışılığı azaltarak vergi gelirlerini artırmak. Dolayısıyla bu reformlardan kastımız yeni kişilerden daha makul düzeyde vergi almak. Genel olarak gelir vergisini artırmaya yönelik bir çalışma değil. Gelir vergisini tabana yaymayı hedefliyoruz. Özünde mevcut yapıyı iyileştirmeye yönelik bir adım olacak. Daha çok kişiye ve daha makul düzeyde herkesten bir miktar vergi alma çabası içinde olacağız.” (Habertürk )

Keyword : Yeni Vergiler Geliyor haberi , Yeni Vergiler Geliyor oku , Yeni Vergiler Geliyor konusu , Yeni Vergiler Geliyor hakkında , Yeni Vergiler Geliyor manşeti , Yeni Vergiler Geliyor perde arkası , Yeni Vergiler Geliyor olayı , Yeni Vergiler Geliyor son dakika , Yeni Vergiler Geliyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com