19.02.2012 - 14:27
Okunma (1312)
Yorum (0)
Paylaş

Sabun ile Cilt Temizliği

Sabun ile Cilt Temizliği

 

 

 

Cilt temizliği için sabunu tercih ediyorsanız; mutlaka doğal ve katkısız sabunlar kullanın. Her yıkama sonrasında cildinizi ılık suyla iyice durulamaya özen gösterin. Sabunla yıkanan cilt iyi durulamadığı takdirde cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olur.

 

İçeriğinde; parfüm, boya gibi kimyasal maddeler bulunduran sabunlar, cilde zarar verir. Cildi kurutur ve pul pul dökülmesine neden olur.

 

Yüzünüzü temizlerken alın çizgisi ve kaşlar dahil tüm yüzünüze temizleme malzemesi sürün. Yoksa bu bölgelerde yağlanma veya kepeklenme olabilir. Temizlik sırasında sürtünme kat sayısını azaltmak için yüzünüzü bir bez veya süngerden ziyade ellerinizle yıkamaya özen gösterin. Yüzünüzü yıkadığınız suyun ılık olmasına çalışın: ılık su sabunun yağ ve kirleri daha iyi eritmesine yardımcı olur.

 

Cildinizi temizledikten sonra mutlaka tonik uygulayın.Nemlendirici sürün. . Nemlendirici kremlerin yanı sıra bol bol su içmelisiniz. Özellikle geceleri yatmadan önce bir bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin.

 

Sıcak banyo yaparken yüzünüzün aldığı buhar cildiniz için bir derinlemesine temizlik şölenidir. Buhar sayesinde gözenekleriniz açılır ve yüzünüz maske yapmanız için en elverişli duruma gelir.

 

Keyword : Sabun ile Cilt Temizliği haberi , Sabun ile Cilt Temizliği oku , Sabun ile Cilt Temizliği konusu , Sabun ile Cilt Temizliği hakkında , Sabun ile Cilt Temizliği manşeti , Sabun ile Cilt Temizliği perde arkası , Sabun ile Cilt Temizliği olayı , Sabun ile Cilt Temizliği son dakika , Sabun ile Cilt Temizliği

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com