19.02.2012 - 14:23
Okunma (1510)
Yorum (0)
Paylaş

Kaş Bakımı Nasıl Yapılır

Kaş Bakımı Nasıl Yapılır

Gençlik yavaş yavaş geride kalırken yüzün diğer kısımlarında olduğu gibi kaşlarda diriliğini ve gerginliğini kaybetmeye ve gözlerin üzerine sarkmaya başlar

 

Bu sorunla karşılaşanların yapması gereken ilk iş öncelikle kaşlarını çok inceltmekten kaçınmak, burun köküne yakın kısmı mümkün olduğunca doğal bırakmak ve şekil vermek için sadece kaşların uç kısımlarıyla oynamaktır. Böylece gözlerinin daha çekik görünmesini sağlayabilirler.

 

Kaşların uca doğru olan bir-iki santimlik kısmını tamamen alabilirler. Ardından da bir kaş kalemiyle, doğal kaş çizgisinin hemen üzerine (çok fazla yukarıda olursa yapay bir görünüm olabilir) yeni bir hat çizmeleri. Yeni kaşlarını oluştururken dikkat etmeleri gerekense tek bir çizgi yerine minik minik dokunuşlarla birçok küçük çizgiden yararlanmaları.

 

 

Kaşları küsen ve bir daha çıkmayanlar kalıcı makyajla daha kalın kaşlara sahip olabilirler. Kalıcı makyaj bir çeşit dövme ve yaklaşık 1 yıl boyunca kalıcılığını koruyor. Kaşların kontürünü belirlerken gerçek yerinden biraz daha yukarıya çizerek gözlerinize daha çekik bir ifade vermek mümkün.

 

 

Bazen kaşların yoğunluğu ve biçimi güzel olduğu halde renklerinin açık olması belirsiz görünmelerine neden olabiliyor. Kaşlarınızı ve kirpiklerinizi boyatarak  daha çarpıcı görünmelerini sağlayabilirsiniz. İşlemi bir-iki ayda tekrarlamanız gerekebilir.

 

Keyword : Kaş Bakımı Nasıl Yapılır haberi , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır oku , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır konusu , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır hakkında , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır manşeti , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır perde arkası , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır olayı , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır son dakika , Kaş Bakımı Nasıl Yapılır

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com