19.02.2012 - 14:05
Okunma (1295)
Yorum (0)
Paylaş

4 Haftada Bambaşka Bir Sen !

4 Haftada Bambaşka Bir Sen !

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmenin vakti gelmedi mi?

Uzun zamandır hayatınızda yenilik yapmak istiyor, fakat nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız sizi baştan yaratacak eğlenceli bir rehber hazırladık! Yeni biri olmak için dört haftanız var!

 

İlk hafta yeni bir başlangıç olsun!

 

İşe temiz hava almakla başlayın. İlk gün şehrin gürültüsünden uzaklaşın. Yanınıza bir arkadaşınızı veya kitabınızı alıp deniz kenarına inin. Bu hafta televizyon ve bilgisayardan mümkün olduğunca uzak durun. Hatta bir gün cep telefonunu bile kapatabilirsiniz. Bu haftayı çoğunlukla kendinize ayırın.

 

Diş doktorunuzdan randevu alın. Kontrolünüzü yaptırın. Hata kendinize yeni bir diş fırçası, diş ipi ve macunu alın. Artık spor için bahane bulmaktan vazgeçin ve derhal haftalık spor programı oluşturun. Bu hafta sağlıklı beslenmeyi de programa katıyoruz. Sebze ve meyve alışverişi yapmayı ihmal etmeyin.

 

İkinci haftaya dans ederek başlayın!

 

Bu haftaya dans ederek başlamak istemez misiniz? Dans ederek hem formunu korursun, hem eğlenirsin. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak için bu haftayı seçiyoruz. Tırnak yemek, sigara içmek, dudak yemek, hayır diyememek gibi bütün sorunları bu hafta çözüyoruz. Gerekirse yardım almalısın.

 

Su içmenin vücudun için ne kadar yararlı olduğunu biliyorsun değil mi? Kendini kontrol et bakalım yeterince su içiyor musun? Uyku sorunu, gözünde sorun var mı? Varsa bu hafta doktordan randevu alıp gitmek için çok uygun. Ayrıca sağlık sigortası ve emeklilik birikimi gibi konular için bu hafta araştırma yapmak uygun olacaktır.

 

Üçüncü hafta masaj haftanız olsun!

 

 

Refleksolojiyi biliyor musun? Ayaklarındaki belli noktalara masaj yaparak, vücudundaki sorunlarla baş edebilirsin. Bu hafta en uygun zaman gibi duruyor. Bir randevu alıp gitmeye ne dersiniz? Artık düzenli spor yapacağına göre iyi bir eşofman takımı, spor ayakkabısı ve istersen evde kullanılacak birkaç fitness aleti satın alabilirsiniz.

 

Her gün iki farklı meyve yiyin. Bu hafta beslenme planınıza meyve yoğunluğu ekleyin ve her gün iki farklı çeşit meyve yiyin. Ayrıca zihin ve beden için yoga, meditasyon yapmaya başlayabilirsiniz. Nasıl olduğunu bilmiyorsanız, CD’lerini satın alabilir veya kursa gidebilirsiniz.

 

Kendinizi 4 haftada yenileyin!

 

Cilt bakımının önemini biliyorsunuz. Yüzünüzü canlandırmak için bu hafta bakıma ayırıyoruz. Peeling, cilt bakımı ve elbette buna vücut bakımını da ekleyeceğiz. Güzellik, bakımdan gelir unutmayın! Ayrıca bu hafta seni gerginleştiren durumları tespit edip, uzak durmanın yollarını aramak iyi bir fikir olacaktır.

 

 

Keyword : 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! haberi , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! oku , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! konusu , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! hakkında , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! manşeti , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! perde arkası , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! olayı , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen ! son dakika , 4 Haftada Bambaşka Bir Sen !

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com