19.02.2012 - 00:31
Okunma (1234)
Yorum (0)
Paylaş

Ek Ödeme Öncelikli Konumuz

Ek Ödeme Öncelikli Konumuz

Eğitim-Bir-Sen: Hakkımızı Savunmayı da Almayı da Biliriz

 

 

Genel Sekreter Ahmet Özer, alanlarda üye yaparak kazandıklarını masa başı oyunlarıyla kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını ifade ederek, “Hakkımızı savunmayı da, almayı da biliriz. 9 ay sonra da olsa yetkinin sahibine iade edilmesi sevindiricidir” dedi.

 

Kocaeli Şubesi üniversite çalışanı üyelerle Antikkapı Restaurant’ta, yetki kutlaması programında biraraya geldi.

 

Burada bir konuşma yapan Genel Sekreteri Ahmet Özer, emek, özgürlük ve demokrasi konusunda toplumun tüm katmanlarının kalıcı bir duyarlılığa sahip olması için gösterdikleri çabayı artırarak devam ettireceklerini, haklının yanında, haksızlığın karşısında olma duruşlarını sürdüreceklerini söyledi.

 

Toplu Sözleşme sürecine de değinen Özer “Toplu sözleşme masasının ilk maddesi, ek ödemede hükümetin unuttuğu öğretmenlerimiz ve öğretim elemanlarımızın ek ödeme konusu olacak ve bunu da alacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Diğer statüdeki memurlar ek ödeme alırken, bizim unutulmuş olmamız büyük bir haksızlıktır. Ekmeğimizi de, özgürlüklerimizi de büyütmekten asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Keyword : Ek Ödeme Öncelikli Konumuz haberi , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz oku , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz konusu , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz hakkında , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz manşeti , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz perde arkası , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz olayı , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz son dakika , Ek Ödeme Öncelikli Konumuz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com