18.02.2012 - 22:04
Okunma (1167)
Yorum (0)
Paylaş

Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!..

Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!..

Şenes Erzik işinin yatmasından sonra kimlerin aday olacağı merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

 

Aslında adı adaylıkta konuşulan ancak kendisi tarafından doğrulanmayan bu iddia gerçek oldu.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören TFF Başkanlığına aday oluyor.

Son dönemlerde Fenerbahçe ile ortak hareket eden Demirören, "UEFA'ya karşı birleşelim. Gerekirse Avrupa maçlarına çıkmayalım" demişti.

Galatasaray cephesi tarafından büyük tepki ile karşılanan bu sözlerden sonra, kulüplerin Yıldırım Demirören'in adaylığına nasıl bakacağı merakla bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan adaylığının bildirilmesi için son gün olan 21 Şubat'ta adaylığını açıklaması bekleniyor. Şenes Erzik'in 'hayır' demesi, Mehmet Ali Aydınlar'ın da kabul görmemesinden sonra, daha önce ismi gündeme gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in bu görevi kabul edeceği ve 27 Şubat'ta başkan adayı olarak seçimlere katılacağı öğrenildi.

 

LEVENT BIÇAKCI: "ADAY OLMAYACAĞIM"

 

TFF Eski Başkanı Levent Bıçakcı, 27 Şubat'ta yapılacak TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olmayacağı açıkladı. Bıçakçı, yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası ile oluşan beklenmedik ve hazırlıksız TFF başkanlık seçimi nedeniyle, kamuoyunun TFF'nin yeni başkan adayları konusunda yaptığı yakıştırma ve yorumları dikkatle takip ettiğini belirterek, “Başkan adaylığı konusunda herhangi bir tasarrufumun olmayacağını özenle ve altını çizerek belirtme ihtiyacı hissediyorum. Bu düşüncemde en ufak bir değişiklik olmayacağını da vurgulamak arzusundayım” dedi.

 

 

habervitrini

Keyword : Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. haberi , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. oku , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. konusu , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. hakkında , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. manşeti , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. perde arkası , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. olayı , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!.. son dakika , Federasyon Başkanlığına Çok Sürpriz Bir İsim Aday!..

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com