17.02.2012 - 22:36
Okunma (1232)
Yorum (0)
Paylaş

Çok Ciddi Kaynak Gelecek

Çok Ciddi Kaynak Gelecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, yabancılara mülk satışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.TBMM Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TBMM Adalet Komisyonunda yabancılara mülk satışına ilişkin tasarının görüşmelerinden...

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, yabancılara mülk satışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

TBMM

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TBMM Adalet Komisyonunda yabancılara mülk satışına ilişkin tasarının görüşmelerinden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bayraktar, ''Ne kadarlık kaynak bekleniyor?'' sorusuna, ''Çok ciddi kaynak geleceğini bekliyoruz, hesap ediyoruz. Şu anda da talepler var'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, ''Özellikle hangi bölgelerden bekleniyor? Körfez ülkelerine işaret ediliyor'' sorusu üzerine ise ''Çok çeşitli yerlerden, batı Avrupa'dan da Kuzey Avrupa'dan da var, Körfez ülkelerinden de var. Uzakdoğu'dan bile talepler var. İnşallah ülkemize çok ciddi fayda sağlayacak'' dedi.

TBMM Adalet Komisyonu, yabancılara mülk satışına ilişkin tasarıyı alt komisyona sevk etti.

Keyword : Çok Ciddi Kaynak Gelecek haberi , Çok Ciddi Kaynak Gelecek oku , Çok Ciddi Kaynak Gelecek konusu , Çok Ciddi Kaynak Gelecek hakkında , Çok Ciddi Kaynak Gelecek manşeti , Çok Ciddi Kaynak Gelecek perde arkası , Çok Ciddi Kaynak Gelecek olayı , Çok Ciddi Kaynak Gelecek son dakika , Çok Ciddi Kaynak Gelecek

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com