17.02.2012 - 22:16
Okunma (1579)
Yorum (0)
Paylaş

Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler

Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler…

Küçük mutfağınıza birkaç küçük değişiklik yaparak daha kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

Mutfağınız küçükse, birkaç basit değişiklikle, daha kullanışlı hale getirmek mümkün. İşte size pratik çözümler!

 

Çöp kovasını, tezgah altındaki dolap kapaklarından birine monte ederek yer kazanabilirsiniz.

 

Köşe dolaplarınız varsa, içine döner sepet mekanizması yerleştirerek daha çok eşyayı alan ve kullanışlı bir dolap elde edebilirsiniz.

 

Kapaktan sürgü sistemli boy kiler dolaplar, kuru bakliyat, makarna ve kavanozlar için çok iyi depolama sistemi oluştururlar. Üstelik kullanımları da çok rahattır.

 

Eviye seçiminizi, içinde bir buçuk göz olanlardan yana kullanın. Ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.

 

Tek raflı dolaplar yerine, içi bölünebilen çekmeceleri tercih edin. Hem sizi dağınıklıktan kurtarırlar, hem de fazla alan elde etmiş olursunuz.

 

Çelik ya da beyaz lake gibi ışığı yansıtan malzemeler, mutfağınızı olduğundan daha büyük gösterecektir.

 

Canlı renk ve desenlerde duvar kağıtları mutfağınıza hareket getirecektir. Seçtiğiniz duvar kağıdının silinebilir olmasına özen gösterin.

 

Çekmeceler, dolaplardan daha fazla yer kapladığı için, küçük mutfaklarda son derece kullanışlı olurlar. Üstelik derin çekmeceler, çok ağır eşyaları kaldırabilecek şekilde yapılmaktadır.

 

Tavanınız yüksekse, yukarıdan sarkan sepetler çok işe yarayacaktır.

 

Açık raf sistemleri, kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra ferahlık duygusu da yaratacaktır.

 

Kupa ve fincanları dolap içlerinden çıkarın. Duvara asacağınız demir boru üzerine çengeller yerleştirin. Tüm kulplu bardakları bu çengellere yerleştirin. Renk ve boy sırasına göre asacağınız bardaklar, hem dolaplarınızdaki yerleri boşaltacak, hem de şık ve güzel bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Erzakları saklayacağınız kavanoz ve kutuları, kare ve dikdörtgen olanlardan seçerseniz, daha az kullanılanları alt sıraya, sık kullanılanları üste koyarak hem yerden tasarruf edersiniz, hem de düzenli bir görünüş elde ederseniz.

 

Dolaplarınız çok kalabalık ise tabaklıklı bir raf edinin. Bu raflar hem modern hem de klasik mobilyalara uyum sağlamaktadır.

 

Tezgah üstüne oturan panjur kapak sistemli dolaplar, küçük ev aletlerini saklamak için ideal bir çözüm oluşturacaktır.

 

Meyve ve sebzeleri saklamak için, hava sirkülasyonu olan çekmeceleri tercih edebilirsiniz.

 

Mutfakta tekdüzeliği kırmanın yollarından biri de farklı malzemeleri bir arada kullanmaktır. Tezat yaratmak için ahşap ile el boyaması ürünleri bir arada kullanabilirsiniz. 

Keyword : Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler haberi , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler oku , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler konusu , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler hakkında , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler manşeti , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler perde arkası , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler olayı , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler son dakika , Küçük Mutfaklara Büyük Çözümler

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com