17.02.2012 - 21:27
Okunma (1329)
Yorum (0)
Paylaş

Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın

Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın

Bulaşık makinesi deterjanını evde kendiniz yaparak hem ucuza hem de daha sağlıklı olarak elde edebilirsiniz.Bulaşık makinesi deterjanları kanserojen madde içerir. Bulaşık makinesi deterjanı artıkları tabaklarımızda kalarak sağlığımızı tehdit eder. Bu nedenle doğal evde hazırlanacak bir bulaşık makinesi deterjanı çok sağlıklı olacak ve bizi hastalıklara karşı korumuş olacaktır.Uzmanlar kanserojen madde içermeyen ve evde kendinizin kolaylıkla hazırlayabileceği, doğal bulaşık makinesi deterjanı tarifi verdi.

MALZEMELER :
*1çaybardağıboraks (Eczanelerden temin edilebilir).
* 1 çay bardağı yemek sodası,
* 1/4 çay bardağı kaya tuzu (Dövülmüş olacak),
* 1/4 çay bardağı limontuzu (Dövülmüş olacak),
* 30 damla sevdiğiniz kokuda bitki esansı yağı(isteğe göre katılabilir).

HAZIRLANIŞI :
Plastik bir kabın içerisinde, Havana da dövüp incelttiğiniz tuzun içerisine, bitki esansını katın. İyice karıştırın. Ardından, diğer malzemeleri de karıştırıp, ağzı kapalı bir kabın içerisine koyun. Her bulaşık yıkadığınızda, makinenize, 1-1,5 yemek kaşığı koyun. eğer, bulaşıklarınız, çok yağlı ise, içerisine sirke ilave edebilirsiniz.

Keyword : Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın haberi , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın oku , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın konusu , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın hakkında , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın manşeti , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın perde arkası , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın olayı , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın son dakika , Bulaşık Makinesi Deterjanınızı Evde Yapın

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com