20.04.2010 - 04:56
Okunma (1096)
Yorum (0)
Paylaş

Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı

Partisinin Seçim aracıyla Gazimihal Mahallesi'nde davetli olduğu bir düğüne katılan DSP İl Başkanı Harun Hekimoğlu ve parti il yöneticileri aracını düğün evinin yakınlarına park etti. Daha sonra eve giden parti yöneticilerinin aracı taşlı saldırıya uğradı. Olayde aracın ön camı kırıldı.

Bunun üzerine düğün sahipleri tarafından korumaya alınan il başkanı ve yöneticileri aracı bölgeden kaçırarak mahallede daha güvenli bir yer olan kahvehanelerin bulunduğu caddeye çekildi. Saldırının ardından parti yöneticileri durumu polise bildirdi. Olay yeri inceleme ve diğer polis ekipleri bölgeye gitti. Alanın güvenliğini sağlayan polis daha sonra saldırıya uğrayan araçta inceleme yaptı.

Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için harekete geçti.

Olayla ilgili açıklama yapan DSP İl Başkanı Harun Hekimoğlu, saldırının CHP'liler tarafından yapıldığını iddia etti. Hekimoğlu, "Biz CHP ile kardeşiz. Bu yanlış bir saldırı. Yıllardır kardeş büyüdük; ama savaşı bozuyorlarsa biz savaşmaya her zaman varız. Biz demokratik solcuyuz. Faşist baskılara 'hayır' diyoruz. CHP'liler yapmış. İntikam almak için. DSP'nin birlikteliğini bozmak için yapmışlar." açıklamasında bulundu.

Keyword : Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı haberi , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı oku , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı konusu , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı hakkında , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı manşeti , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı perde arkası , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı olayı , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı son dakika , Edirne'de DSP'nin Seçim Aracına Saldırı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com