17.02.2012 - 01:21
Okunma (1733)
Yorum (0)
Paylaş

Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı

Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı

 

 

Alaplı Müftülüğü , Kdz.Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir sınıfı restore ettirdi. Sıradan masaya boyadan kartonpiyerine kadar bütün değişiklikleri yapılan sınıfın açılışı yapıldı.

 

 

Alaplı Müftülüğü Diyanet Vakfı ve Alaplı’da görev yapan  din görevlileri Ereğli imam Hatip Lisesinde bir sınıfı yeniden düzenledi

Alaplı Müftülüğü , Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bir sınıfı restore ettirdi. Sıradan masaya boyadan kartonpiyerine kadar bütün değişiklikleri yapılan sınıfın açılışı yapıldı.

Açılışa Alaplı Müftüsü  Hüseyin Baş ile Alaplı’da görevli imam hatiplerin tamamı katıldı. Okul Müdürü Ramazan Karaoğlu ve Müdür Baş Yardımcısı Rahmi Karadeniz ile Müdür yardımcısı Kemal Küçükkaya katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Alaplı müftüsü Hüseyin Başı, Diyanet vakfından yardım ettik. Sınıfın yapılmasında maddi destek veren din görevlilerine teşekkür ettiklerini söyledi. Baş, konuşmasında "Müftülük  olarak bugün burada toplanmaktan dolayı son derece mutluyuz ve onurluyuz. Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirdiğimiz sınıf restore çalışmasının tamamlanıp eğitim ve öğretime açılması bizleri olduğu kadar siz değerli okul yöneticilerini ve konukları da mutlu ettiğini biliyoruz.  Alaplı’da görev yapan dün görevlilerinin bir çoğu bu okul mezunu olduğu için seve seve yardım ettiler. 1988 yılı mezunları da burada ayrıca bir sınıf yaptırdılar. Alaplı Müftülüğü olarak, bugün olduğu gibi yarında eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Programın sonunda ise Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Türkmen,  Alaplı Müftülüğü ve çalışanları olarak okulumuzun modernize edilmesine vermiş olduğu katkı ve desteklerden teşekkür ederek; Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş’a  plaket takdim etti.

 

 

www.haberalapli.com

Keyword : Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı haberi , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı oku , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı konusu , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı hakkında , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı manşeti , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı perde arkası , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı olayı , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı son dakika , Alaplı Müftülüğü Bir Sınıf Yaptırdı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com