16.02.2012 - 00:40
Okunma (1202)
Yorum (0)
Paylaş

Size Nasıl Destek Verelim

Size Nasıl Destek Verelim

Genel Başkan İsmail KONCUK, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in "sendikalar değişmelidir. Beni desteklemelerini bekliyorum" açıklamasına, facebook sayfasında cevap verdi.

 

Genel Başkan Koncuk

 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001574052473&ref=tn_tnmn

 

adresli facebook sayfasında yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER SENDİKALARI DEĞİŞİME DAVET ETMİŞ, DESTEK İSTEMİŞ. BİZ DE TÜRK EĞİTİM-SEN OLARAK ÖMER DİNÇER'İ AKLI SELİME VE VİCDANA DAVET EDİYORUZ. 55 BİN ATAMA DEDİNİZ 28 BİN ATAMA EKSİK KALDI. ONLARIN TÜM FERYATLARINA KULAK TIKADINIZ. SAĞLIK VE ÖĞRENİM ÖZRÜNDEN YER DEĞİŞTİRMELERİ YAPMADINIZ. BUNDAN SONRA DA İL EMRİNİ KALDIRARAK ÖZÜR GRUBU TAYİNLERİNİ NEREDEYSE ASKIYA ALMAYI PLANLIYORSUNUZ. ÖĞRETMENLER VE AKADEMİSYENLER EŞİT İŞE EŞİ ÜCRET KANUNUNDA TAMAMEN KONU DIŞI BIRAKILDI, SİZ PERSONELİNİZE SAHİP ÇIKMADINIZ. OKUL MÜDÜRLERİNE HAKSIZ SORUŞTURMA AÇARAK KAMUOYU GÖZÜNDE ONLARI KÜÇÜK DÜŞÜRDÜNÜZ. ÖĞRETMEN VE DİĞER EĞİTİM ÇALIŞANLARI İÇİN BUGÜNE KADAR NE YAPTINIZ? TEK YAPTIĞINIZ TELEVİZYONLARDA KAMUOYUNA YANLIŞ BİLGİLER VERMENİZ. PEKİ SAYIN BAKAN SENDİKALAR SİZİN HANGİ OLUMLU ÇALIŞMANIZA DESTEK VERECEK? DİĞER SENDİKALARI BİLMEM AMA BİLHASSA TÜRK EĞİTİM-SEN DEĞİŞMEYECEK, HER YANLIŞINIZI YÜZÜNÜZE VURMAYA DEVAM EDECEK. SİZDE OLUMLU DEĞİŞİKİKLER GÖRÜRSEK BİZ DE BU GELİŞMEYİ EMİN OLUN DEĞERLENDİRİRİZ.

 

İSMAİL KONCUK

Keyword : Size Nasıl Destek Verelim haberi , Size Nasıl Destek Verelim oku , Size Nasıl Destek Verelim konusu , Size Nasıl Destek Verelim hakkında , Size Nasıl Destek Verelim manşeti , Size Nasıl Destek Verelim perde arkası , Size Nasıl Destek Verelim olayı , Size Nasıl Destek Verelim son dakika , Size Nasıl Destek Verelim

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com