16.02.2012 - 00:26
Okunma (1877)
Yorum (0)
Paylaş

Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday

Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday

 

Zonguldakta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımları 17 Şubat 2012 tarihinde Balıkesir ve Sivas ta yapılacak olan bölge şampiyonasında iyi bir derece hedefliyor.

 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının yapmış olduğu protokol gereği okul sporları kapsamında Zonguldak 'ta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu, küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar kros takımları ili temsil etmek amacıyla 17.02. 2012 tarihinde Balıkesir ve Sivas'ta yapılacak olan kros yarışmaları bölge birinciliğine katılmak üzere Sivas ve Balıkesir'e gidecek. Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, Zonguldak'ta yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu'nun küçük kızlar ve küçük erkekler kros takımlarının Türkiye şampiyonasın ön ayağı olan bölge yarışlarına katılmak üzere 16 Şubat 2012 tarihinde Balıkesir'e 13 kişilik bir kafileyle, Yıldız Kızlar Kros takımının ise, 7 kişilik bir kafileyle Sivas'a gideceğini söyledi. Balıkesir ve Sivas'ta yapılacak olan kros müsabakalına katılacak olan takımlardan ilk 3'e girenler Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirten Yılmaz, Türkiye şampiyonasında dereceye giren takımlar ise 25-30 Mart 2012 tarihinde Malta'da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkeyi temsil etme hakkını elde edeceğini belirtti.

 

Yılmaz, ayrıca son beş yıldır kros müsabakalarında Zonguldak ve Alaplı'yı kros müsabakalarında en iyi şekilde temsil eden Kasımlı İlköğretim Okulu sporcularına çalıştırıcılarına ve idarecilerine başarılar dilediklerini söyledi.

 

www.posta67.com

Keyword : Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday haberi , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday oku , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday konusu , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday hakkında , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday manşeti , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday perde arkası , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday olayı , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday son dakika , Kasımlı İlköğretim Okulu Krosçuları Bölge Şampiyonluğuna Aday

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com