15.02.2012 - 14:51
Okunma (1565)
Yorum (0)
Paylaş

Alaplı Masaya Yatırılıyor

Alaplı Masaya Yatırılıyor

 

 

 

Zonguldak Alaplı-Alaplı’da Kaymakam Yıldıray Malgaç’ın düzenlediği,’’Alaplı’nın Sorunları, Öncelikli ve Yatırım Hedefleri Koordinasyon Toplantısı’’ 17 Şubat 2012 Cuma günü öğleden sonra Kaymakamlıkta yapılacak.

 

Kaymakam Yıldıray Malgaç, Kamu Kurum Amirleri, Meslek Kuruluşla- rı, Odalar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütleri Başkan ve Temsillerini davet etti. Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Açıklama özetle şöyle:

 

 

‘’Toplantı Alaplı ilçemizin geleceğine yönelik olacağından, Alaplı ile ilgili fikir ve görüşü olan kişi ve kurumlarımızda yazılı davetiyeye gerek kalmaksızın katılabilirler. Birçok kişinin mesaisinden ayırarak katılacağı toplantıda katılımcıların amacı aşan, hedefe faydası olmayan, kişi ve kurumları eleştirici, rencide edici, moral ve motivasyonu bozucu söz ve tavırlara girmeden, İlçemizin sorunu olarak gördüğü konuda çözüm önerisini ve bu çözümün hayata geçirebilmesi için izlenecek yol ve yönteme dair fikirlerini hazırlayarak gelmesi yapıcı ve etkin katılımın gereğidir.

 

 

Sorunlarımızın çözümü ve planlı gelişecek bir Alaplı için fikir beyan etmek isteyen değerli katılımcıların hazırlıklı gelmeleri konusunda kamuoyunun bilgilerini rica ederiz.’’

Keyword : Alaplı Masaya Yatırılıyor haberi , Alaplı Masaya Yatırılıyor oku , Alaplı Masaya Yatırılıyor konusu , Alaplı Masaya Yatırılıyor hakkında , Alaplı Masaya Yatırılıyor manşeti , Alaplı Masaya Yatırılıyor perde arkası , Alaplı Masaya Yatırılıyor olayı , Alaplı Masaya Yatırılıyor son dakika , Alaplı Masaya Yatırılıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com