14.02.2012 - 09:29
Okunma (3026)
Yorum (0)
Paylaş

Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ?

Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ?

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Genel Başkanı Enver Yücel, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Fatih Projesi kapsamında öğrencilere dağıtılan tablet bilgisayarların sevindirici ve memnuniyet verici bir gelişme olduğuna dikkat çekerek, “Eğitimde teknolojiyi çok iyi kullanmamız gerekiyor. Hiçbir zaman teknoloji öğretmenin yerine geçmemeli ve böyle bir anlayışı benimsememeliyiz.

Öğretmenler şunu bilmelidir ki; teknoloji kullanmada öğretmenin rolü daha da artarak önem kazanacaktır. Teknolojinin içini dolduran, yönlendiren yine öğretmenlerimiz olacaktır. Eğitimde teknolojiyi bu yönde kullanırsak çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Keyword : Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? haberi , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? oku , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? konusu , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? hakkında , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? manşeti , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? perde arkası , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? olayı , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ? son dakika , Teknoloji Öğretmenin Yerini Alabilir mi ?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com