14.02.2012 - 09:26
Okunma (1739)
Yorum (0)
Paylaş

MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı

MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı

Öğretmen ihtiyacın olduğu dönemlerde Ziraat Fakültesi, İktisat Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunları öğretmen olarak atanmışlardır. Bu öğretmenler zaman içerisinde tecrübe kazanarak öğretmenlik mesleğinde başarılı da olmuşlardır.

 

Bu hususlar hakkında, Bursa Milletvekili İsmet BÜYÜKATAMAN tarafından,“ 1. Branşları dışında öğretmen olarak atanan kaç öğretmen bulunmaktadır. Branş branş istatistikleri ne kadardır?

 

2. Branşları dışında öğretmen olarak atananlardan istekli olanlarını bulundukları ilde veya tercih ettikleri ildeki branşlarına uygun bakanlıklara geçişini veya becayişlerini kolaylaştırmak için bir çalışma başlatılması düşünülmekte midir? ” sorularının yazılı olarak cevaplandırılması için Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER’e soru önergesi verilmişti

 

Verilen cevapta daha önceki dönemlerde alanları dışında öğretmen olarak atananlardan, alanları ile ilgili başka kurumlara atanmak isteyenlere, bu kurumların da istemeleri halinde görevli oldukları ilde, alanında öğretmen ihtiyacı da dikkate alınarak muvafakat verilmektedir açıklamasında bulunuldu.

 

 

Keyword : MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı haberi , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı oku , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı konusu , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı hakkında , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı manşeti , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı perde arkası , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı olayı , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı son dakika , MEB; Kurum Değiştirmek İsteyen Öğretmenlere Muvafakat Vereceğini Açıkladı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com