13.02.2012 - 22:56
Okunma (1157)
Yorum (0)
Paylaş

Görevinize Dönün

Görevinize Dönün

Bakan Dinçer'den Öğretmenlere Rica

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer öğretmen kadrosunda olup da başka kurumlarda çalışanlara çağrıda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer öğretmen kadrosunda olduğu halde görevlendirme ile başka kurumlarda çalışan öğretmenlerin kadrolarına dönmesini isteyeceklerini söyledi.

 

Naklen başka kuruma geçmek isteyenlere izin vereceklerini söyleyen Dinçer, "Öğretmen kadrosunda kalıyorsa da ondan öğretmenlik yapmasını rica edeceğiz." dedi.

 

Ömer Dinçer şöyle konuştu:

 

 "70 bin öğretmen kendi kadrosu dışında çalışıyor. Şayet herhangi bir öğretmenimiz kadrosuyla herhangi bir kuruma gitmek isterse biz ona izin veriyoruz. Bizdeki temel sorun herhangi bir öğretmen öğretmenlik kadrosunda kalarak bir başka kuruma görevlendirildiğinde onun yerine yeni bir öğretmen atayamayışımız ve onun da öğretmenlik görevini icra etmemesiyle çocuklarımıza yeterli düzeyde eğitim veremeyişimiz. Bunun önüne geçmek için görevlendirme yoluyla değil eğer naklen gitmek istiyorsa izin vereceğiz. Öğretmen kadrosunda kalıyorsa da ondan öğretmenlik yapmasını rica edeceğiz."

Keyword : Görevinize Dönün haberi , Görevinize Dönün oku , Görevinize Dönün konusu , Görevinize Dönün hakkında , Görevinize Dönün manşeti , Görevinize Dönün perde arkası , Görevinize Dönün olayı , Görevinize Dönün son dakika , Görevinize Dönün

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com