13.02.2012 - 19:30
Okunma (1081)
Yorum (0)
Paylaş

Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi

Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi

"Kantin hesaplarından milli eğitim müdürlüklerinin kurum ihtiyaçları için harcama yapılamayacak. Yeni yayınlanan okul aile birliği yönetmeliğinin “gelirlerin harcanması “ ile ilgili hükmünde değişiklik yapılmıştır.

 

İl/ilçe milli eğitim müdürlükleri okul aile birliklerinden hesaplarına yatırılan paraları milli eğitim müdürlüklerinin ihtiyaçları için harcayamayacaklar. Yalnızca, ihtiyaç sahibi okulların okul aile birlikleri hesabına aktarılabilecek. İl/İlçe milli eğitim müdürlüğünde ki kantin hesapları diğer okul aile birlikleri hesaplarına havale yapılan tali hesaplar konumuna gelmiştir. Bu hesaplardan il/ilçe milli eğitim müdürlükleri daha önce bir kısım kırtasiye, toner gibi ihtiyaçlarını karşılamaktaydılar. Özellikle büyük illerde ki milli eğitim müdürlüklerinin 9 Şubat tarihinden sonra bu hesaplardan yapılan ödemelere dikkat etmek gerekir. 

Gelirlerinin dağılımı (Eski Yönetmelik)

Madde 18 - ……

İl/ilçe millî eğitim müdürlükleri hesaplarına yatırılan paralar, il/ilçe millî eğitim müdürünün veya görevlendireceği ilgili müdür yardımcısı/şube müdürü başkanlığında iki okul müdürü ve iki birlik başkanından, mülkî amirin onayı ile oluşturulan komisyonca öncelikle imkânları kısıtlı olan okulların ve öğrencilerinin eğitim-öğretimle ilgili ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ilgili birliğin hesabına aktarılır. Ayrıca, il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinin eğitim-öğretimle ilgili gerekli ihtiyaçlarında kullanılabilir.(kaldırıldı)

Gelirlerin dağılımı(yeni Yönetmelik)

MADDE 17 – (1) ……

3) İl/ilçe millî eğitim müdürlükleri hesaplarına yatırılan paralar, il/ilçe millî eğitim müdürünün veya görevlendireceği ilgili müdür yardımcısı/şube müdürü başkanlığında iki okul müdürü ve iki birlik başkanından, mülki amirin onayı ile oluşturulan komisyonca öncelikle imkânları kısıtlı olan okulların ve öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ilgili birliğin hesabına aktarılır.

 

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi haberi , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi oku , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi konusu , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi hakkında , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi manşeti , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi perde arkası , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi olayı , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi son dakika , Kantin Hesapları Harcamalarına Düzenleme Getirildi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com