12.02.2012 - 22:48
Okunma (1486)
Yorum (0)
Paylaş

Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1

Mavi Ateş Feneri Yaktı

 

Karabükspor:2 Fenerbahçe:1

 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Karabükspor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Karabükspor'un gollerini Cernat ve Birol kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü frikikten atan kaptan Alex ise skor 2-1 iken bir penaltı kaçırdı. Deplasmanda üst üste 3. yenilgisini alan Aykut Kocaman'ın öğrencileri, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Fenerbahçe ayrıca bu sezon ligdeki 14. dış saha maçında 5. kez mağlup oldu. Puanını 28'e yükselten Bülent Korkmaz'ın Karabükspor'u ise küme düşme hattının dışına çıkıp Gaziantepspor'u ateşe attı.

 

Ligde son maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve ligin ikinci yarısında sahasında hiç maç kaybetmeyen Kardemir Karabükspor'un taraftarları soğuk havaya rağmen maça ilgi gösterdi. Kale arkası 20, maraton tribünü 40 ve kapalı tribün için 80 liradan satılan biletleri günler öncesinden tüketilen maçta, 7 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı tamamen doldu. ''Taş tribün'' diye bilinen kale arkası tribüne ise onarımda olduğu için taraftar alınmadı.

 

Fenerbahçeli taraftarlar, Kardemir Karabükspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan 300 civarındaki Fenerbahçeli taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi. Karşılaşmayı, her iki kulübün yetkilileri ve diğer protokol üyeleri birlikte izledi. Maça, 60 basın mensubu akredite yaptırdı.

 

KARABÜKSPOR-FENERBAHÇE

 

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEM: Fırat Aydınus

 

KARABÜKSPOR: Tomic, Uğur Uçar, Mabiala, Jahic, Seric, Ragued, Hakan Söyler, Birol Hikmet, Florin Cernat, İlhan Parlak, Mehmet Yıldız

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

 

FENERBAHÇE: Volkan, Orhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Caner, Cristian, Mehmet, Stoch, Alex, Sow

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

 

Keyword : Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 haberi , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 oku , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 konusu , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 hakkında , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 manşeti , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 perde arkası , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 olayı , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1 son dakika , Mavi Ateş Feneri Yaktı 2-1

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com