12.02.2012 - 12:38
Okunma (1526)
Yorum (0)
Paylaş

İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası

İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası

Apple, Samsung ve Nokia savaşında yarış iyice kızışıyor.

 

03.02.2012BüyütKüçültYazdırArkadaşına GönderAkıllı telefonlar sayesinde büyük bir yükselişe geçen Apple ve Samsung markaları milyonlarca satış rakamlarına rağmen bir başka telefon devi Nokia'yı koltuğundan edemedi.

 

Akıllı telefon denince aklımıza ilk olarak iPhone geliyor artık. Genel olarak çevremizde de dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar görüyoruz. Fakat bu durum tabii ki her yerde geçerli değil. Örneğin Hindistan'daki dev nüfusun büyük kısmı 'dumbphone' yani akıllı telefon olmayan, eski nesil cep telefonlarını kullanıyor. Bu sebeple de dünyanın en çok satan cep telefonu markası, yıllardır olduğu gibi Nokia.

 

Akıllı telefon pazarında liderlik Apple'dan Samsung'a geçmişti bir kaç ay önce.

 

Dünyada geçtiğimiz sene toplamda 417.1 milyon adet cep telefonu satıldı. Bu dev pastadan en büyük dilimi de yüzde 26.6 ile Nokia aldı. Geçtiğimiz yıla oranla Nokia'nın pazar payı yüzde 7.9 düşüşte. Bunun başlıca sebebi de tabii ki Nokia'nın akıllı telefon pazarına uzun süredir başarılı bir telefon sürememiş olması.

 

 

 

Keyword : İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası haberi , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası oku , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası konusu , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası hakkında , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası manşeti , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası perde arkası , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası olayı , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası son dakika , İşte Dünya'nın En Çok Satan Telefon Markası

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com