12.02.2012 - 12:33
Okunma (1022)
Yorum (0)
Paylaş

Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı

Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı

 

Kadınlar için mutfakta hamarat olmak kadar pratik becerilere sahip olmak ve işin püf noktalarını bilmek de bir o kadar önemli.Aksi takdirde saatlerce mutfakta vakit geçirmek kaçınılmaz oluyor. Unun böceklenmemesi için içerisine bir adet defne yaprağı koymak, yumurtaların haşlanırken çatlamaması için suya bir çorba kaşığı sirke eklemek, mutfakta bilinmesi gereken pratik bilgilerden sadece birkaçı. Peki ya mutfağınızı kısa sürede temizlemek için hangi yöntemlere başvurulabileceğinden haberdar mısınız? Reader's Digest dergisi, hızlı temizliğin sırlarını veriyor.

Mutfak robotu: İçeceğinizi robotta çektikten sonra robot haznenizi boşaltın ve içerisine su ile bulaşık deterjanı koyun. Ardından 20 saniye kadar robotunuzu çalıştırın. Tava: Eğer tavanız su, bulaşık deterjanı ve yumuşak bir bulaşık beziyle temizlenmiyorsa, birkaç yemek kaşığı tuz ve kâğıt havlu yardımıyla tavanızı ovalayın.

Rende: Rendeyi temizlemek için hamur işlerinde kullanılan rendeyi hazırda bekletin. Rendeleme işlemi yaptıktan hemen sonra kalıntılardan kurtulmak için bu fırçayı kullanın. Lavabo: Yarısı su, yarısı da sirkeden oluşan bir karışım elde edin. Bu karışımı buzlukta dondurun. Daha sonra buzları kirli lavabo deliğine dökün.

Kahve fincanı: Kahve kalıntısı kirlerinden kolayca kurtulmak için sirke ve tuzdan faydalanabilirsiniz. Bu iki ürün ile kahve fincanlarınızı ovaladığınızda kısa sürede olumlu sonuç alabilirsiniz.

Mikrodalga fırın: Mikrodalga fırınına bir avuç dolusu ıslak kâğıt havlu yerleştirin. 3 ya da 5 dakika boyunca fırınınızı en yüksek ayarda çalıştırın. Sonunda ıslak kâğıt havlulardan çıkan buharın kirleri yumuşattığını göreceksiniz. Soğuduğunda ise kâğıt havluları fırının içini temizlemek için kullanabilirsiniz.

Keyword : Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı haberi , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı oku , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı konusu , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı hakkında , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı manşeti , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı perde arkası , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı olayı , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı son dakika , Mutfakta Hızlı Temizliğin Sırrı Bu Yöntemlerde Saklı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com