12.02.2012 - 12:31
Okunma (1159)
Yorum (0)
Paylaş

Çocuğum Altını Islatıyor

Çocuğum Altını Islatıyor

 

Aileye Öneriler:

 

 

1.Eğer çocuğunuzda alt ıslatma durumu varsa ilk olarak yapmanız gereken şey, çocuğunuzu doktora götürmektir. Alt ıslatmanın sebebinin ne olduğu araştırılmalı ve eğer sebep fizyolojik kaynaklı ise, tıbbi tedaviye hemen başlanmalıdır.

2.Çocuğunuzu doktora götürdünüz ve görünürde fizyolojik hiçbir sebep bulunamadıysa alt ıslatmanın sebebi psikolojik kaynaklıdır.

3.Çocuk gündüzleri belirli aralıklarla tuvalete gitmeye özendirilmelidir.

4.Gece yatmadan önce hiçbir şekilde içecek alımı kısıtlanmamalı, fakat çocukla gece belirli aralıklarla tuvalete kaldıracağınıza dair anlaşabilirsiniz. Kuru kalmalar ve çocuğun kendi başına tuvalete gittiği durumlar çocuk tarafından not edilir.

5.Çocuk kuru kaldığı geceler, aile tarafından minik hediyeler (maddi-manevi) ödüllendirilir.

Çocuklarda yaşanan problemlerin büyük bir çoğunluğu aile içindeki problemlerden kaynaklanabilir.Sorunların temelden çözümü için aile olarak bir uzmandan yardım alınması çok faydalı olacaktır

 

 

 

Keyword : Çocuğum Altını Islatıyor haberi , Çocuğum Altını Islatıyor oku , Çocuğum Altını Islatıyor konusu , Çocuğum Altını Islatıyor hakkında , Çocuğum Altını Islatıyor manşeti , Çocuğum Altını Islatıyor perde arkası , Çocuğum Altını Islatıyor olayı , Çocuğum Altını Islatıyor son dakika , Çocuğum Altını Islatıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com