10.02.2012 - 23:14
Okunma (1114)
Yorum (0)
Paylaş

Elleri KIRILSIN...

 

 

Elleri KIRILSIN...

Cumhuriyet Savcısının Katil Zanlısı Belirlendi

 

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde alışverişe çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrayan savcı Hakan Kılıç'ı vuran zanlının tespit edildiği öğrenildi.

 

 

AĞRI - Geçtiğimiz pazar günü Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde alışverişe çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrayan ve yaralı olarak kaldırıldığı Ankara'da hayatını kaybeden Savcı Hakan Kılıç'ı vuran zanlı tespit edildi.

 

 

 

Tespit edilen zanlının, bir zamanlar PKK'nin dağ kadrosunda yer aldığı ve daha sonra pişmanlık yasasından yararlanıp geri döndüğü iddia ediliyor.

 

 

 

Savcı Hakan Kılıç'ı vuran şahsın ad soyadının Barış Batur olduğu bildirilirken, zanlı Batur'un halen kaçak olduğu kaydedildi. Barış Batur'un İran'a kaçmış olabileceği üzerinde de durulurken, polisin soruşturma ile ilgili çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

 

 

 

Geçen yıl karıştığı bir gasp suçundan hakkında 20 yıl ceza istenen ancak geçtiğimiz hafta sonuçlanan davada 10 yıl hapis cezası alan ve dosyası Yargıtay'a gönderilen Barış Batur'un ceza sorumlusu olarak savcı Hakan Kılıç'ı görmesi nedeni ile saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Keyword : Elleri KIRILSIN... haberi , Elleri KIRILSIN... oku , Elleri KIRILSIN... konusu , Elleri KIRILSIN... hakkında , Elleri KIRILSIN... manşeti , Elleri KIRILSIN... perde arkası , Elleri KIRILSIN... olayı , Elleri KIRILSIN... son dakika , Elleri KIRILSIN...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com