10.02.2012 - 20:33
Okunma (1031)
Yorum (0)
Paylaş

Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler

Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler

 

 

Yunanistan'da tüm kamu çalışanları greve gidererek Atina'da hükümetin kabul ettiği tasarruf tedbirlerine karşı büyük bir kitlesel eylemler yapılıyor.

 

 

YUNANİSTAN- Yunanistan'da önde gelen işçi ve memur sendikaları hükümetin AB ve IMF'den alacakları yardım paketi karşılığında uygulayacakları "tasarruf ve tedbir" politikalarını protesto etmek için 48 saatlik greve gitti.

 

 

 

 

Grevdeki çalışanlar ve onlara destek veren halktan oluşan büyük bir kalabalık Atina'nın Sintagma Meydanı'nda protesto eylemi yapıyor, protestolar pazar gününe kadar devam edecek. Başlatılan grev nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapandı. Grev sebebiyle toplu taşıma hizmetlerinin durması hayatı felç etti.

 

www.ilkehaberajansi.com.tr

 

 

 

 

Keyword : Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler haberi , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler oku , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler konusu , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler hakkında , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler manşeti , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler perde arkası , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler olayı , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler son dakika , Yunanistan'da Tasarruf Tedbirlerine Karşı Kitlesel Eylemler

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com