10.02.2012 - 00:24
Okunma (1404)
Yorum (0)
Paylaş

Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman

Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Örnek Uygulama

Şırnak Valiliği tarafından yapılan bir uygulama öğretmenleri memnun etti.Bu Haberi Sosyal Medya'da Paylaşın 

   

Şırnak valiliği tarafından hazırlanan ve Milli Piyango İdaresi tarafından da desteklenen proje ile  öğretmen adayları için sevindirici haber geldi.

 

Projeye göre  öğretmenler için yapılan ve tüm eşyaları karşılanan 365 adet lojman öğretmenlere teslim edilmeye başlandı.

 

Daha önceki ziyaretleri esnasında öğretmenlerin konaklama sorunlarını  gören ve konu ile ilgili adımlar atılmasını öngören Şırnak Valisi Vahdettin Özkan'ın talimatlarıyla hazırlanan ve Milli Piyango İdaresi’nin destekleriyle güçlendirilen proje ile özellikle kırsal kesimde çalışan öğretmenler için dayalı döşeli 365 adet lojman yapımı tamamlandı ve sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

 

Uygulamanın Türkiye’de bir ilk olması ve öncül kabul görmesi gerektiğini belirten Vali Vahdettin Özkan , bölgede kiralık ev bulmada zorluk yaşandığını , bulunsa bile 500 lira gibi fiyatlara ev tutmak zorunda kalan öğretmenlere yararlı bir uygulama yaptıklarını belirtti.

 

www.sondakika.gen.tr

Keyword : Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman haberi , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman oku , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman konusu , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman hakkında , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman manşeti , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman perde arkası , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman olayı , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman son dakika , Şırnak Valiliğinden Öğretmenlere Lojman

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com