09.02.2012 - 22:07
Okunma (1186)
Yorum (0)
Paylaş

Google Para Dağıtmaya Başlayacak

Google Para Dağıtmaya Başlayacak

Dünyanın 1 numaralı internet sitesi Google yeni bir karar aldı.

   

Geçtiğimiz günlerde  Google firmasının  kullanıcılarının gizlilik haklarını değiştirdiğine ilişkin haberimizi paylaşmıştık. Google gelen tepkiler üzerine yeni bir karar aldı , fakat bu karar kullanıcıların aklını iyice karıştırdı.

 

Google geliştirdiği bir uygulama ile Google Chrome tarayıcısını indiren kullanıcılara bir hizmet karşılığı para ödeyecek. Bilgisayara yüklenen bir uygulama ile kullanıcının girdiği siteler ve internet gezintisi kayıt altına alınacak ve Google bunun karşılığında kullanıcılara 25 dolara kadar varan Amazon hediye çeki alacak.

 

Google’nin gizlilik ile ilgili açıklamalarından sonra böyle bir uygulamaya gitmesini uzmanlar şüphe ile karşılarken , zaten dikkat çeken firmanın bu kararı ile gizlilik konusunda güveninin sarsıldığını söyledi.

 

 

 

Ekleyen: Uğur ALTUNKAYA (Son-Dakika.gen.tr)

Keyword : Google Para Dağıtmaya Başlayacak haberi , Google Para Dağıtmaya Başlayacak oku , Google Para Dağıtmaya Başlayacak konusu , Google Para Dağıtmaya Başlayacak hakkında , Google Para Dağıtmaya Başlayacak manşeti , Google Para Dağıtmaya Başlayacak perde arkası , Google Para Dağıtmaya Başlayacak olayı , Google Para Dağıtmaya Başlayacak son dakika , Google Para Dağıtmaya Başlayacak

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com