20.04.2010 - 04:26
Okunma (1112)
Yorum (0)
Paylaş

Özür dilemek kadın kalbine faydalı

ABD’de Massachusetts Üniversitesi’nin araştırmasında erkekler ve kadınlar iki gruba ayrıldı ve 5 dakika içinde bir matematik testini çözmeleri istendi.

Bu süre içinde iki gruba da yüksek sesle hızlı olmaları gerektiği bağrıldı. Test sonrasında da “Bu testi çözecek kadar akıllı değilsiniz zaten” denildi. Testin ardından iki gruptan da özür dilendi. Kadınların özrü kabul etmeleri, daha kolay oldu. Bu stresli süreç boyunca tansiyonu artan kadınların kalp atışları ve tansiyonu daha kolay eski haline dönerken, erkeklerde bu süre daha da uzundu. Araştırmacılar, “ Bu kadınlara edilen iyi bir özrün, ne kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

Keyword : Özür dilemek kadın kalbine faydalı haberi , Özür dilemek kadın kalbine faydalı oku , Özür dilemek kadın kalbine faydalı konusu , Özür dilemek kadın kalbine faydalı hakkında , Özür dilemek kadın kalbine faydalı manşeti , Özür dilemek kadın kalbine faydalı perde arkası , Özür dilemek kadın kalbine faydalı olayı , Özür dilemek kadın kalbine faydalı son dakika , Özür dilemek kadın kalbine faydalı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com