07.02.2012 - 13:32
Okunma (1076)
Yorum (0)
Paylaş

Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Eğitime, fırtına, yağmur ve kar engeli. Antalya ,Isparta ve Afyonkarahisar il merkezlerinde eğitime bir gün ara verildi.

 Antalya'da gece başlayan yağış ve rüzgar, sabaha karşı etkisini artırdı.

 

Hızı saatte 115 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Antalya merkezdeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

 

Konyaaltı sahilindeki Akdeniz Bulvarı, fırtına ve yağış nedeniyle denizden gelen mıcırlarla bir süre ulaşıma kapandı.

 

Karayolları ekiplerinin müdahalesi sonucu yol trafiğe açıldı.

 

Meteoroloji Yetkilileri, Antalya'da son 24 saatte metrekareye 85 kilogram yağış düştüğünü, yağışların aralıklarla Cuma gününe kadar etkili olacağını belirtti.

 

Afyonkarahisar ve Isparta'da Okular Tatil

 

Afyonkarahisar ve Isparta'da ise sabaha karşı başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle İlk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

 

Elazığ'da Hamile ve Engelliler 2 Gün İzinli

 

Kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle Elazığ'da kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personel, 2 gün izinli olacak.

 

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışının etkisini artıracağı ve buzlanma meydana geleceği belirtildi.

 

Araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkileneceğine dikkat çekilerek il merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 7-8 Şubat günlerinde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

www.trthaber.com

Keyword : Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi haberi , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi oku , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi konusu , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi hakkında , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi manşeti , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi perde arkası , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi olayı , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi son dakika , Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com