05.02.2012 - 15:58
Okunma (5380)
Yorum (0)
Paylaş

Kevin Hakkında Konuşmalıyız

Kevin Hakkında Konuşmalıyız

Vizyon tarihi: 3 Şubat 2012

 

 

 

Yönetmen: Lynne Ramsay

Oyuncular: Tilda Swinton, John C. Reilly, Ezra Miller, devamı...

 

 

 

Orijinal adı: We Need to Talk About Kevin

Uzun metrajlı film ABD , İngiltere . Tür: Dram , Gerilim

Süre: 110 dk Yapım yılı: 2011

Dağıtımcı: M3

 

 

Özet: Eva, Kevin'a hamile kaldığı gençlik yıllarında bütün kariyer planlarını ve hedeflerini bir kenara koyarak çocuğunu dünyaya getirmeye karar verir. Fakat annenin oğlu için hayatından yaptığı bu fedakarlık maalesef Kevin'in çocukluk yıllarından itibaren başlayarak hayatlarını ters yönde etkilemeye başlar. Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır.

Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır...

 

Eleştirmenler tarafından Tilda Swinton'ın şimdiye kadarki en üstün oyunculuk performası olarak değerlendirilen filmin diğer başrollerini bugüne kadar komedi filmlerindeki performanslarıyla hatırladığımız John C. Reilly ve genç oyuncu Ezra Miller yer alıyor. Lionel Shriver'ın romanından Lynne Ramsay ve Rory Kinnear tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini ise gene Ramsay üstleniyor. Ülkemizde vizyon tarihi henüz belli olmayan Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin), 64. Cannes Film Festivali'nin uzun metraj yarışmalı bölümünde Altın Palmiye için yarışmış ve eleştirmenlerden tam not almıştı.

 

Müziklerinde Radiohead grubundan Johnny Greenwood'un imzası olan psikolojik gerilim türündeki film ülkemizde ilk kez 2011 Filmekimi'nde seyirciyle buluşmuştu.

Keyword : Kevin Hakkında Konuşmalıyız haberi , Kevin Hakkında Konuşmalıyız oku , Kevin Hakkında Konuşmalıyız konusu , Kevin Hakkında Konuşmalıyız hakkında , Kevin Hakkında Konuşmalıyız manşeti , Kevin Hakkında Konuşmalıyız perde arkası , Kevin Hakkında Konuşmalıyız olayı , Kevin Hakkında Konuşmalıyız son dakika , Kevin Hakkında Konuşmalıyız

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com