04.02.2012 - 23:11
Okunma (1428)
Yorum (0)
Paylaş

2012 Yılının İlk Derbisine Doğru

Derbiye Doğru

Fenerbahçe kampa girdi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile kendi evinde  yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptıkları bildirildi. Antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlayan sarı-lacivertlilerin daha sonra tesislerde kampa girdikleri kaydedildi.

 Antrenman öncesinde tesislere gelen bir grup Fenerbahçeli taraftarın, meşaleler yakarak, futbolcu ve teknik heyet lehine tezahüratlarda bulunduğu belirtildi.

 Sarı-lacivertli takımda sol kasığında zorlama tespit edildiği için dünkü antrenmana tedbir amaçlı katılmayan Mehmet Topuz'un takımdaki yerini aldığı bildirildi. Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in tedavilerine devam edildi. Bu oyuncuların durumu maç saatinde netleşecek.

 

 

Beşiktaş’ta son dakika sürprizi

 

Hugo Almeida ve Rüştü sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe derbisinin kadrosuna alınmadı!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Kara Kartal'da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlıkları nedeniyle İsmail ve Hilbert'in yanı sıra cezalı Quaresma ve Fernandes'in forma giyemeyecek olmasının sıkıntıları sürerken Almeida ve Rüştü'den de kötü haber  geldi.

Her iki oyuncu de sakatlıkları sebebiyle 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Zorlu maç önce İsmail, Hilbert, Aurelio, Quaresma, Fernandes, Almeida ve Rüştü'den yararlanamayacak Carvalhal'in nasıl bir kadroyla maça çıkacağı merak konusu...

 

Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 19.00 başlayacak karşılaşmayı Hakem Özgür Yankaya yönetecek

 

 

Muhtemel Onbirler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex, Sow.

 

Beşiktaş: Cenk, Tanju,Sivok , Egemen, Ersan, İbrahim Toraman, Ernst, Veli, Holosko, Mustafa, Simao

Keyword : 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru haberi , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru oku , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru konusu , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru hakkında , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru manşeti , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru perde arkası , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru olayı , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru son dakika , 2012 Yılının İlk Derbisine Doğru

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com