04.02.2012 - 22:16
Okunma (1743)
Yorum (0)
Paylaş

Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı

Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı

ZONGULDAK-EREĞLİ Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde son 36 yılın en soğuk mevsimi yaşanırken, evlerin çatılarında oluşan 9 metrelik sarkıtlar görenleri şaşırttı.

 

Kdz. Ereğli’de son yılların en soğuk kış mevsimi yaşanıyor. Hava sıcaklıkları eksi 13'ü gösterirken, evlerin çatılarında oluşan metrelerce uzunluktaki buz sarkıtları vatandaşları şaşkına uğrattı. Üç katlı bir evin damından sarkan buzun uzunluğu 9 metreyi buldu. Buz sarkıtlarının bu kadar uzunlukta olmasının kendilerini şaşırttığını belirten Fedai Kaçar, "Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar ilçede bir ilk yaşanmasına sebep oldu. En son 9 Şubat 1976 da termometreler eksi 8'i gösterdiği dönemlerden bugüne kadar bu denli bir soğukluk yaşanmamıştı. Aşırı soğuklar metrelerce buz sarkıtlarının oluşmasına sebep oldu. İlçeye bağlı bir mahallede 9 metrelik buz sarkıtı şaşkınlığa neden oldu" dedi.

 

 

 

Kaynak:www.posta67.com

Keyword : Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı haberi , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı oku , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı konusu , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı hakkında , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı manşeti , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı perde arkası , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı olayı , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı son dakika , Ereğlide Dokuz Metrelik Buz Sarkıtı Şaşırttı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com