03.02.2012 - 15:55
Okunma (1036)
Yorum (0)
Paylaş

17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı

17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı

Ataması yapılan öğretmenler, 6 Şubat'ta ders başı yapacak. Bu öğretmen alımında bir ilk de yaşandı.12345678910Haberi Paylaş

 İlgili Haber

Van'daki Öğretmenlere "Yanınızdayız" MesajıBinlerci öğretmen adayının sabırsızlıkla beklediği öğretmen atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda yapıldı.

 

Bilgisayar ortamında yapılan atamalarla 17 bin öğretmen adayı daha hayallerine kavuştu.

 

En fazla öğretmen alımı 4 bin 931 kadro ile sınıf öğretmenliği ve 2 bin 77 kadro ile okul öncesi öğretmenliğinde oldu.

 

Yeni öğretmenler 6 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak.

 

Bu öğretmen alımında bir ilk de yaşandı.

 

Görev yerinde sürekliliği sağlamak ve eğitimde aksamalara neden olmamak için yeni atanan öğretmenler adaylık süresi dahil en az 4 yıl yer değiştirme talebinde bulunamayacak.

 

 

Öğretmen atamaları, Türkiye genelinde 30 il için yapıldı. Atama yapılacak iller arasında Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Yozgat yer alıyor.

 

 

En çok atama 2 bin 370 öğretmenle Şanlıurfa'ya yapılacak. Bu ili, bin 553 öğretmenle Diyarbakır, bin 225 öğretmenle Gaziantep, bin 46 öğretmenle Van izliyor.

Keyword : 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı haberi , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı oku , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı konusu , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı hakkında , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı manşeti , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı perde arkası , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı olayı , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı son dakika , 17 Bin Öğretmen Ataması Yapıldı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com