02.02.2012 - 21:53
Okunma (2185)
Yorum (0)
Paylaş

Fanatik Kardan Adam Yaptılar

Fanatik Kardan Adam Yaptılar

 

ZONGULDAK-ALAPLI Hükümet Caddesi esnafları Fenerbahçeli Kardan adam yaptı

 

Alaplı İlçesi Hükümet Caddesi  esnafı yoğun kar yağışını fırsat bilerek kardan adam yaptı. Fanatik Fenerbahçe  taraftarı olan esnaflar, yaptıkları kardan adamı Fenerbahçe renklerine boyadı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma sonucunda yapılan kardan adamı sarı laciverte boyayan esnaf, forma görüntüsü vererek takımına bu vesile ile destek verdi.

Esnaflardan Cengiz Yaman, Fenerbahçeli kardan adam yapma fikrinin nereden geldiğini şöyle anlattı: "Fanatik taraftar olduğumuz için bu sabah yoğun kar yağışını görünce aklımıza Fenerbahçeli kardan adam yapmak fikri geldi. Hükümet Caddesi esnafları olarak birlikte yaptığımız kardan adamı sarı-lacivert boya ile boyayıp sarı-lacivert forma süsü verdik. Taraftarımız görsün ve her aşamada takımımıza destek olduğumuz görülsün istedik. Yaklaşık 3 saat süren bir çalışma sonunda bu şekilde getirdik. Böyle bir sanat eseri ortaya çıktı."

 

 

Kaynak:www.haberalapli.com

Keyword : Fanatik Kardan Adam Yaptılar haberi , Fanatik Kardan Adam Yaptılar oku , Fanatik Kardan Adam Yaptılar konusu , Fanatik Kardan Adam Yaptılar hakkında , Fanatik Kardan Adam Yaptılar manşeti , Fanatik Kardan Adam Yaptılar perde arkası , Fanatik Kardan Adam Yaptılar olayı , Fanatik Kardan Adam Yaptılar son dakika , Fanatik Kardan Adam Yaptılar

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com