02.02.2012 - 00:35
Okunma (1251)
Yorum (0)
Paylaş

Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında

Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında 

 

 

Turkish Airlines Eurolegaue’de mücadele eden Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Top 16 G Grubu’ndaki üçüncü maçında Yunanistan ekibi Panathinaikos ile karşılaşacak. 2 Şubat Perşembe günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak ve NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.

 

Grubundaki ilk maçında deplasmanda Unics Kazan’a 76-71 mağlup olan Takımımız ikinci maçında ise EA7 Emporio Armani’yi 65-63 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.

 

Panathinaikos maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız da hedef, taraftarlarımızın da desteği ile güçlü rakibini mağlup etmek.

 

Öte yandan istatistiklere baktığımızda, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız maç başına %76,75 sayı ortalaması ile oynarken 2 sayı bölgesinden %48,4-3 sayı çizgisinin gerisinden %36 isabet oranı ile oynuyor. Takımımızda en skorer oyuncu ise 13 sayı ortalaması ile Bojan Bogdanovic. Oğuz Savaş da %60 ile 2 sayı bölgesinde en skorer oyuncu olurken James Gist 4,6 ribaund, Emir Preldzic de 3,3 asist ile oynuyor.

 

Rakip Panathinaikos’un da 1 galibiyeti 1 mağlubiyeti bulunuyor. Yunan ekibi ilk maçında EA7 Emporio Armani’yi 57-78 mağlup ederken geçen hafta ise Unics Kazan’a 83-89 mağlup oldu. Yunan temsilcisinin en etkili isimlerinin başında ise Dimitris Diamantidis geliyor. Oyuncu 10,6 sayı ortalaması ile takımında ilk sırada yer alırken Sarunas Jasikevicius da 2 sayı bölgesinden %63,41 ortalama ile oynuyor. Romain Sato 5,8 ribaund ve yine Dimitris Diamantidis 4,8 asist ile bu kategoride lider durumda.

 

www.fenerbahce.org

Keyword : Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında haberi , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında oku , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında konusu , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında hakkında , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında manşeti , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında perde arkası , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında olayı , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında son dakika , Fenerbahçe Ülker Panathinaikos Karşısında

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com