01.02.2012 - 08:40
Okunma (1319)
Yorum (0)
Paylaş

LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı

LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı

Tüketici Elektroniği 2012 Fuarı'nda (CES) teknoloji bağımlılarına hayatlarının vazgeçilmezi haline gelecek yedi yeni ürünü tanıtan LG Electronics, şık tasarımlarıyla olduğu kadar, hayatı kolaylaştırma ve ev işlerini hayatın eğlenceli bir parçası haline getirmekte de başarılı olduğunu ispatladı.LG'nin tanıtımını yaptığı ürünlerden LG French-Door Buzdolabı, fuarda "En İyi İnovasyon" ödülünü kazandı.

 

LG'den Yeni French Door Buzdolabı'na "En İyi İnovasyon" ödülü

 

Çevre dostu olmasının yanı sıra Enerji Bakanlığı'nın uyguladığı ENERGY STAR® standartlarına uygun olarak üretilen LG'den French Door Buzdolabı, geniş iç alanı sayesinde onlarca içeceği çok kısa sürede soğutma imkanı sağlıyor. Slim Space Plus™ teknolojisi sayesinde "buz bitti" derdine son veren buzdolabı, nem ve sıcaklığı uygun seviyede tutarak, kullanıcılarına geliştirilmiş bir tazelik sunuyor. Anında soğutucu, 31 kübik feet genişlik kapasitesi, Slim Space Plus™ özelliği, Akıllı Soğutucu ve Lineer Kompresör, akıllı çekme kolu, 3-Tier Organization™ Freezer derin dondurucu ve Smart Diagnosis™ özellikleriyle LG Yeni French Door Buzdolabı, mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.

 

LG'den en yüksek kapasite yüklemeli çamaşır makinesi

 

Teknoloji devi LG serisinin yeni önden yüklemeli çamaşır makinesi, türünün en geniş ve en yüklü çamaşır yıkama kapasitesine sahip ürünü. Normal çamaşır makineleriyle karşılaştırıldığında TurboWash™ özelliği sayesinde çamaşırları çok daha hızlı bir şekilde yıkama özelliğine sahip. LG'nin 6Motion™ teknolojisi yıkayacağınız kumaşın hassasiyetine göre seçim yapmanıza olanak sağlıyor.

 

Yemek keyfinizi LG Solo Fırın ile ikiye katlayın

 

Dünyanın ilk kızılötesi ızgarasına sahip olma özelliği ile dikkat çeken LG Solo Fırın 175.5 litrelik kapasitesiyle türünün en geniş örneği. Kızılötesi özelliği sayesinde yemeklerin hızlı bir şekilde pişmesini sağlayan fırın, yemeklerin içini yumuşak, dışını kıtır sevenler için vazgeçilmez bir yardımcı. Yemekler servise hazır olana kadar tabakları sıcak tutan LG Solo Fırın, kavurma, fırınlama ve buharda pişirme gibi üç farklı pişirme özelliğine sahip. Ürünün diğer özellikleri ise Smart Diagnosis™, Smart Access ™, Smart Adapt™ teknolojisine sahip olması.

 

Yeni KOMPRESSOR® FOLLOW ME™ ile yalnız değilsiniz

 

Ev temizliğinde çığır açacak bir ürün olan KOMPRESSOR® FOLLOW ME™, çekiştirmekten kısa sürede bozulan elektrikli süpürgelerini tarihe gömüyor. Automatic Location Recognition Technology ve Active Following Wheel teknolojisi sayesinde odalar arasında geçiş yaparken LG KOMPRESSOR® FOLLOW ME™ nereye giderseniz otomatik olarak sizi takip ediyor ve eşsiz bir temizlik kolaylığı sağlıyor. KOMPRESOR® teknolojisi ise çok daha güçlü ve uzun süre emiş gücü yaratıyor.

 

Teknoloji devi LG, yeni HOM-BOT'lar sayesinde teknolojiyi hijyen ile birleştiriyor

 

Akıllı ev aletleri denince akla ilk gelen HOM-BOT, gelişmiş sensörleri sayesinde evinizin planını hafızaya alıyor ve temizlik esnasında müdahale etmenize gerek kalmadan kaydettiği plana göre hareket ediyor ve önüne çıkan engellerden kolayca kurtulabiliyor. Tam otomatik ve iki manuel kullanım seçeneği olan HOM-BOT, ihtiyaca göre seçim yapmanıza olanak sağlıyor. 8.89 cm'lik yüksekliği sayesinde en alçak ve dar alanlarda kolaylıkla hareket edebiliyor, 50dB gürültü seviyesi ile de yaşayabileceğiniz en gürültüsüz temizlik tecrübesini yaşamanıza imkan veriyor.

 

Maksimum teknoloji, parıldayan bulaşıklar

 

LG'nin Inverter Direct DriveTM ve TrueSteamTM teknolojilerini kullanarak ürettiği yeni bulaşık makineleri kullanıcıyı inatçı kirleri çıkartmak için önceden yıkama derdinden kurtarıyor. Nüfuz etme, eritme ve ıslatma olarak üç ayrı ön yıkamadan geçiren bulaşık makinesi, yıkanacak şeylerin kirlilik seviyesine göre Steam Power, Steam Delicate ve Steam Dual olmak üzere üç farklı buharlı yıkama seçeneği sunuyor. EasyRack™ sayesinde en zorlu bulaşıkları en kolay şekilde yerleştirebiliyorsunuz. 45dB gürültü seviyesiyle türünün en sessiz örneklerinden biri olan bulaşık makinesi, Direct Drive™ teknoloji sayesinde de su kaybını minimuma indiriyor.

 

LG Styler ile dağınıklığa son

 

Teknoloji devi LG'nin hayat kolaylaştırıcı ürünlerinden biri olan LG Styler, kıyafetlerinizin her zaman temiz ve düzenli kalması için dizayn edildi. Hareket edilebilen askıları sayesinde kıyafetlerinize kolayca ulaşabilirken, buhar spreyi özelliği sayesinde istediğiniz aromayı seçerek günlük hayatın kötü kokularından ve kırışıklıklarından kurtulabiliyorsunuz. 40dB gürültü seviyesi, modern ve şık görüntüsüyle bırakın hayatınızı LG organize etsin.

 

Ev işleri kabus olmaktan çıkıp, zevke dönüşüyor

 

LG Studio Series™ sayesinde buzdolapları, duvar fırınları, ısıtıcı çekmeceler, setüstü ocaklar, mikrodalga fırınlar ve bulaşık makinelerini bir araya getiren LG, 2012 senesine damgasını modern dizaynlarını teknolojiyle birleştirdiği yeni akıllı ev aletleri ile vurmaya hazır.

Keyword : LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı haberi , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı oku , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı konusu , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı hakkında , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı manşeti , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı perde arkası , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı olayı , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı son dakika , LG, CES 2012'de En Yeni Teknolojilerini Tanıttı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com