31.01.2012 - 16:26
Okunma (1055)
Yorum (0)
Paylaş

Necati Ateş Yuvaya Döndü!..

Necati Ateş Yuvaya Döndü!..

Transferde hareketli saatler yaşayan sar kırmızılılarda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

 

Kazım'ı gönderen Galatasaray eski golcüsü Necati Ateş'i transfer etti.

Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda tecrübeli oyuncunun kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı belirtildi.

 

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi; ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

 

NECATİ KADRODA YOK

 

İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sürmeye devam ederken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek'in Necati Ateş'i yarınki Galatasaray maçının kadrosuna almaması dikkat çekti.

 

 

www.habervitrini.com

Keyword : Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. haberi , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. oku , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. konusu , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. hakkında , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. manşeti , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. perde arkası , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. olayı , Necati Ateş Yuvaya Döndü!.. son dakika , Necati Ateş Yuvaya Döndü!..

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com