31.01.2012 - 10:22
Okunma (1336)
Yorum (0)
Paylaş

Casper Nirvana Tablet 3G

Casper Nirvana Tablet 3G

Casper Nirvana;Çoklu dokunmatik ve hassas 10 inç sahip Casper’in yeni tableti kullanıcılarına özgür bir kullanım olanağı  tanıyor. Nirvana Tablet, güçlü donanım ve 3G özelliği ile kullanıcılara her yerde internet erişimi sunuyor. Çift çekirdekli işlemcisi ile, birden fazla uygulamayı çalıştırarak performans anlamında da öne çıkıyor. Casper Nirvana Tablet 5 parmak Multi Touch özelliği ile dokunmatiğin sınırlarını oldukça geniş tutuyor.

 

Casper Nirvana Tablet’te biri önde, biri arkada olmak üzere konumlanan 5 MP kamera ile HD kalitesinde (720P) görüntü sevdiklerinizin fotoğraflarını ve videolarını sosyal medyada paylaşabilir, ön taraftaki 2 MP kamera ile instant messenger uygulamaları üzerinden görüşme yapabilirsiniz. İnce ve hafif tasarımı ile teknoloji tutkunlarının gün boyu yanlarından ayırmak istemeyecekleri Casper Nirvana Tablet KDV dahil 669 dolar fiyatı ve 1.39 TL sabit kur avantajıyla Casper satış noktalarında sizi bekliyor.

 

Keyword : Casper Nirvana Tablet 3G haberi , Casper Nirvana Tablet 3G oku , Casper Nirvana Tablet 3G konusu , Casper Nirvana Tablet 3G hakkında , Casper Nirvana Tablet 3G manşeti , Casper Nirvana Tablet 3G perde arkası , Casper Nirvana Tablet 3G olayı , Casper Nirvana Tablet 3G son dakika , Casper Nirvana Tablet 3G

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com