30.01.2012 - 07:51
Okunma (1734)
Yorum (0)
Paylaş

Kar Etkili Oluyor

Kar Etkili Oluyor

 

 

Zonguldak ve çevresinde karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı.Kar Çarşamba gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklığı düşüyor.

 

Geçtiğimiz hafta,’’Beyaz Afet’’e dönüşerek 2 can alan ve yaşamı felç eden yoğun kar yağışı yeniden geri geldi. Bölgemizde başlayan yağış öğleden sonra kıyı kesimlerde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kar yağışı şeklinde devam ediyor. Kar yağışı 1 Şubat Çarşamba gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklığında da 4-8 derece düşme görülecek. Sıcaklık geceleri sıfırın altında 1-6 derece arasında seyredecek.

 

Bölgemizde öğleden sonra kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olmaya başladı. Kıyı kesimlerinde ise yağmur yerini sulu kar yağışına bırakırken gece etkili kar yağışına dönüşecek. Hava sıcaklığı 1 derece ye indi. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğudan 3-5 kuvvetinde esti. Dalga yüksekliği 2-3 metre civarında. Bölgemizde Çarşamba gününe kadar hava tahmini şöyle:

 

 

 

 

30 Ocak Pazartesi: Hava kapalı ve kar yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı 2, gece bekleniyor.sıfırın altında 3 derece tahmin ediliyor.

 

 

31 Ocak Salı: Hava kapalı ve kar yağışlı. Hava sıcaklığı gündüz 3 derece, gece ise sıfırın altında 6 dereceye kadar düşecek. Aşırı buzlanmaya karşı halkın tedbirli olması gerekiyor.

 

 

1 Şubat Çarşamba: Hava kapalı ve kar yağışlı. Hava sıcaklığı gündüz 3, gece sıfırın altında 2 derece bekleniyor.

 

 

Yoğun kar yağışı ve sıcaklığın sıfırın altına düşerek buzlanma ve don olaylarına karşı halkın tedbirli olması gerekiyor. Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan ve sınıfta kalan ilgili kuruluşların bu kez alarma geçtikleri gözleniyor..

Keyword : Kar Etkili Oluyor haberi , Kar Etkili Oluyor oku , Kar Etkili Oluyor konusu , Kar Etkili Oluyor hakkında , Kar Etkili Oluyor manşeti , Kar Etkili Oluyor perde arkası , Kar Etkili Oluyor olayı , Kar Etkili Oluyor son dakika , Kar Etkili Oluyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com